Ga naar Bing en zijn vriendjes in de bioscoop + win kaartjes!

door Linda

Vanaf 21 mei kun je in verschillende bioscopen een bioscoopcompilatie bekijken van Bing en zijn vriendjes. Deze film is speciaal voor de allerkleinsten. Zo kunnen ze een geweldige bioscoopervaring beleven op het grote scherm van de bioscoop. In deze blog vertel ik je er graag meer over én lees je hoe je kaartjes kunt winnen voor Bing en zijn vriendjes!

Voor het eerst naar de bioscoop

Neem je kindje mee voor een leuke eerste bioscoopervaring met ‘Bing en zijn vriendjes in de bioscoop’. De film bestaat uit zeven eerder vertoonde Bing-afleveringen, die speciaal gemaakt zijn voor een jong publiek. Ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale Bing-puzzel af te maken. Samen met je kind kun je deelnemen aan leuke interactieve spelletjes zoals Memory, Help Hoppity Naar Huis Vliegen en Bings Raceauto’s!

Deze speciale bioscoopcompilatie bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage, Smoothie.

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop kun je vanaf 21 mei in verschillende bioscopen zien, waaronder de Kinepolis Kleuterbios. Deze is speciaal voor de allerjongste kinderen (2-6 jaar). Het geluid is dan iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Zo zullen ze hun filmbezoek nooit meer te vergeten!

Over Bing

Bing is een populaire kinderserie, gebaseerd op de boeken van auteur Ted Dewan. In de serie gaat Bing (een konijn) samen met zijn vriendjes Sula, Coco en Pando op ontdekking. Samen beleven ze allerlei avonturen. Flop, de verzorger van Bing, is er altijd als er problemen zijn die opgelost moeten worden. Op een speelse, chaotische maar vrolijke manier neemt Bing zijn jonge kijkers op deze manier mee in de avonturen van het dagelijks leven. Wil je meer lezen over Bing, dan kun je dat hier vinden.

Hoe kun je kaartjes winnen voor Bing en zijn vriendjes?

Wil je met je kindje naar Bing en zijn vriendjes in de bioscoop? Ik mag 2 keer 2 kaartjes weggeven! Hiervoor hoef je alleen een leuke reactie achter te laten onder dit blog. Wie ga jij verrassen?

Goed om te weten:
– Meedoen met meerdere mailadressen is niet toegestaan. Dan zal ik je uitsluiten van deelname.
– Beantwoord de e-mail wanneer je gewonnen hebt binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.
– Deze winactie sluit op woensdag 17 mei om 12:00 uur
– Woensdagavond zal ik de winnaar per mail informeren. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie

Releasedatum: 24 mei | Speelduur: 60 minuten | Taal: Nederlands | Classificatie: AL | Genre: pre-school | Regie: Nicky Phelan | Volledige stemmencast: Viggo Neijs, Juus Piek, Gioia Parijs, Joanne Telesford, Manou Jue Cardoso, Cas de Bruin, Cystine Carreon, Poppy Hendley, Beatrijs Sluitjer, Jelle Amersfoort, Peggy Vrijens.

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

7 comments

Rianne 15 mei 2023 - 20:58

Wat leuk!! Zou dit zo graag winnen voor mijn zoontje, nog even iets leuks samen doen voor zn zusje komt! Levi is gek op Bing en ik denk dat de bioscoop 1 grote hit zal zijn bij hem!!

Reply
Miranda 15 mei 2023 - 13:55

Mij 2 meisjes zijn allebei helemaal gek op Bing, maar nog nooit in de bioscoop geweest. Hoe gaaf zou het zijn als we naar deze film kunnen met ze? Ik doe heel graag mee.

Reply
Corry 15 mei 2023 - 05:34

Het lijkt me heel leuk om met m’n kleindochter Ivy naar deze film te kunnen gaan😊.

Reply
Antonia van Eegelen 14 mei 2023 - 10:34

Ik een oma van 5 kleinkinderen die nu met 4 kleinkinderen naar bios is geweest. En de jongste telg nog op wachtrij staat voor zijn eerste ervaring om met oma naar de bios te gaan , en hopelijk gaat het nu versnelt uitkomen met deze winactie

Reply
Marjolein Spruijt 14 mei 2023 - 09:19

Hoe leuk! Wellicht Alex zn eerste bioscoop ervaring….

Reply
Mandy 13 mei 2023 - 22:15

Jaaa, dat zou superleuk zijn voor onze dochter om voor het eerst naar de bioscoop te gaan!

Reply
Mariëlle van Wingerden 13 mei 2023 - 20:50

Ik zou heel graag naar Bing willen samen met mijn zoon, mijn nicht en haar kleine meid.

Reply

Laat een reactie achter