Jarig tijdens de Corona crisis: Guido 2 jaar!

door Linda

Guido werd afgelopen maandag 2 jaar alweer! Het was een vreemde dag. Ergens voelde het wel als zijn verjaardag, we hadden cadeautjes en taart, maar het was raar dat de visite die langs kwam niet binnen kon komen. We hebben het keukenraam maar open gezet voor iedereen die wel langs kwam. Zo bleven we op gepaste afstand van elkaar, maar konden we elkaar toch spreken en Guido kreeg cadeautjes!

Guido jarig

De ouders van Bas kwamen als eerste langs om cadeautjes af te geven. Guido kreeg mooie stickers, een bal en nog meer knutselspullen. Daarna hebben we via Whatsapp video gebeld met mijn ouders, neefjes, nichtjes, ooms en tantes. Dat was een gezellige boel! En echt een aanrader om te doen.

Tijd voor taart! Op zondag heb ik gezellig met Julia een makkelijk taartje in elkaar gezet. Vond ze geweldig. We waren best snel klaar (wat voor een peuter meestal wel fijn is). Julia heeft de bodem in de bakvorm gemaakt nadat ik de bodemmix met wat boter had gemengd op het vuur. Daarna hoefde we alleen de slagroom, magere kwark en water met de taartmix te mixen. Dat hebben we mooi samen kunnen doen. Daarna kon ze het mengsel in de bakvorm gieten en kon ik het zo in de koelkast schuiven. Guido kreeg de volgende dag het 1e stukje met 2 mooie kaarsjes erin.

Taart eten
Guido lust wel een taartje

Guido kreeg van ons een mooie

Spelen in de zandbak

Guido heeft ook veel kaarten gekregen al dan niet met een klein cadeautje. Ik had op voorhand onze families gevraagd om hem een kaartje te sturen, dan zou hij zich toch een beetje jarig voelen. Toen wist ik nog niet dat er ook een aantal langs zouden komen. Dat maakte het extra leuk!

Hebben jullie al verjaardagen gevierd in deze bizarre tijd? Hoe hebben jullie dat aangepakt? Of staat er binnenkort een voor je op de planning? Weet je al hoe je het wil gaan vieren? Ik ben erg benieuwd, laat je het me weten in een reactie? Zou ik leuk vinden!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter