Histor trendkleur van 2023: groen blauw

door Linda

Nu 2022 alweer op zijn einde begint te lopen, is het tijd om alvast vooruit te kijken naar de trends van 2023. In het bijzonder was ik heel benieuwd naar wat de Histor trendkleur van 2023 zou zijn. Elk jaar maakt Histor namelijk een kleur bekend die in het komende jaar centraal zal staan. In 2022 was dit nog de kleur Olive Sprig, een grijsgroene kleur die staat voor groei en veerkracht van de natuur. Dit jaar is dit Vining Ivy en in dit blog lees je alles over deze nieuwe kleur!

Kleur van 2022: Olive
De trendkleur van 2022: Olive Sprig

Histor trendkleur 2022

In 2022 kwamen we bij van de pandemie, werkten we nog steeds vaak thuis én hadden we de behoefte gekregen om de natuur in huis te halen. De Histor trendkleur van 2022 was dan ook de mooie vergrijsde groentint ‘Olive Sprig’. Want groen is natuurlijk goed te combineren met andere natuurlijke materialen en authentieke elementen. Daarnaast combineert de kleur ook goed met gebogen vormen.

Vining Ivy is de trendkleur van 2023

Histor trendkleur van 2023

De Histor trendkleur van 2023 is Vining Ivy! Het is groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtig en alle andere mogelijke combinaties van deze kleuren. Vining Ivy is een trendy toevoeging aan de bestaande paletten of een elegant kleuraccent voor een meer traditionele vibe. De kleur mengt krachtig blauw met verfijnd groen voor een diepe edelsteenkleur. Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert.

Ga jij aan de slag met deze nieuwe trendkleur in je interieur dit jaar? Ik ben benieuwd hoe jij Vining Ivy terug laat komen in jouw interieur!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

2 comments

Linda schrijft 't op 9 september 2022 - 10:29

Mijn kleur is het niet echt, te aanwezig. Maar ik vind het altijd leuk om te weten wat de nieuwe trends zijn.

Reply
Nicole Orriëns 8 september 2022 - 20:38

Wat een mooie kleur! Het is niet een kleur die ik zelf goed zou durven, maar ik vind het er wel prachtig uitzien.

Reply

Laat een reactie achter