Guhl shampoo bars review

door Linda

Je leest het goed: in dit blog review ik de Guhl shampoo bars Nature Repair shampoo bar én de Langdurig Volume shampoo bar. Ik had deze nieuwe shampoo bars gezien in een krantje en was meteen nieuwsgierig. Ik trok de stoute schoenen aan en mailde Guhl of ik de shampoo bars mocht reviewen. Vrijwel direct kreeg ik een heel enthousiaste mail terug dat ik ze mocht proberen. En enige dagen later lagen ze al in de bus! Ik heb ze inmiddels uitgebreid getest en deel graag met jullie mijn ervaring met deze shampoo bars.

Guhl Nature Repair shampoo bar en Langdurig Volume shampoo bar
Guhl Nature Repair shampoo bar
Achterkant doosje shampoo bar

Guhl Nature Repair shampoo bar

Ingrediënten: Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Parfum, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Methyl Gluceth-20, Butyrospermum Parkii Butter, Polyquaternium-7, Panthenol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Borago Officinalis Seed Oil, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Limonene, CI 77007, CI 77288.

De duurzame Nature Repair shampoo bar van Guhl is speciaal voor overbelast en beschadigd haar. Door de biologische borage olie wordt beschadigd haar herstelt. Deze shampoo geeft je haar weer een gezonde glans. Daarbij hebben ze geen plastic verpakking maar een recyclebare verpakking en zijn 95% biologisch afbreekbaar (De formule is gebaseerd op organische componenten in overeenstemming met de OESO-richtlijnen.).

De Guhl Nature Repair shampoo bar is 75 gram en kost nu € 9,37.

Guhl Langdurig Volume shampoo bar
Achterkant doosje shampoo bar

Guhl Langdurig Volume shampoo bar

Ingrediënten: Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Parfum, Polyquaternium-7, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, VP/VA Copolymer, Nymphaea Caerulea Flower Extract, EDTA, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Geraniol, Linalool, CI 77007.

De duurzame Langdurig Volume shampoo bar biedt fijn haar voelbaar en zichtbaar meer volume. Dit komt onder andere door de blauwe lotus. Deze staat in China symbool voor kracht en zuiverheid. Haar extract is rijk aan voedingsstoffen en vitaminen. Daarbij hebben ze geen plastic verpakking maar een recyclebare verpakking en zijn 95% biologisch afbreekbaar (De formule is gebaseerd op organische componenten in overeenstemming met de OESO-richtlijnen.).

De Guhl Langdurig Volume shampoo bar is 75 gram en kost nu € 9,38.

Hoe gebruik je een Shampoo bar?

Je kunt een shampoo bar op meerdere manieren gebruiken. Schuim de bar in je handen en breng het aan op je natte haren. Of doe de bar direct op je natte haren en beweeg de bar in rondjes over je haren zodat het schuim direct op je haren komt en verspreid het.

Hoe bewaar je je Shampoo bar?

Ben je klaar met haren wassen? Laat je bar dan meteen na gebruik opdrogen in een zeepbakje. Je kunt hem ook bewaren in een stoffen zakje dat je op kunt hangen zodat het kan drogen.

Guhl Nature Repair shampoo bar
Guhl Langdurig Volume shampoo bar

Wat vond ik ervan?

Voordat ik deze shampoo bars testte, had ik nog nooit een bar geprobeerd. Dat was wel even wennen moet ik zeggen. Ik heb best lang en dik haar dus ik moest flink wat sop creëren om al mijn haren te wassen. Maar als je het onder de knie hebt, is het een prima manier om je haar mee te wassen. Allebei de bars ruiken heerlijk, zodra je de verpakking open maakt ruik je ze al. Nadat ik mijn haren had gewassen met deze shampoo rook mijn haar ook heerlijk en was het lekker schoon.

Wat mij verder aanspreekt is dat deze shampoo bars een recyclebare verpakking hebben en voor 95% biologisch afbreekbaar zijn. Een goede keuze voor de natuur dus!

Het haren wassen met een shampoo bar is dus even wennen, maar deze 2 shampoo bars zijn een prima alternatief voor de vloeibare variant. Ze zijn milieu vriendelijk en je doet echt heel lang met 1 bar.

Voorkant Guhl shampoo bars

Ik hoop dat je ik met deze review over de Guhl Nature Repair shampoo bar en Langdurig Volume shampoo bar een beetje op weg heb geholpen, mocht je een van de twee willen kopen. Gebruik jij ook een shampoobar? En ben je daar tevreden over? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Heb je zin om nog meer reviews over verzorging te lezen, kijk dan nog even hier.

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

7 comments

Frederique 10 maart 2021 - 11:40

Ik ben al jaren erg te spreken over de Guhl producten. Wist helemaal niet dat ze nu ook van die bars hadden!

Reply
Lodi 4 maart 2021 - 19:46

Ik ben van van shampoo bars, al moet ik zeggend at er wel veel verschil zit in de bars. Ik ken deze van Guhl nog niet, maar ben zeker enthousiast geworden door jouw review.

Reply
Linda 5 maart 2021 - 07:47

Wat leuk om te horen!

Reply
Lindaschrijfthetop 4 maart 2021 - 19:42

Ik ken het merk. Maar wist niet dat ze ook bar shampoo verkocht. Wat stoer dat je ze zelf benaderd hebt.

Reply
Linda 5 maart 2021 - 07:48

Ik wist ook niet dat ze de bars verkochten, tot ik in het krantje keek. Ja vond het ook leuk dat ze zo positief reageerden 🙂

Reply
Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh 4 maart 2021 - 14:14

Wat tof dat Guhl nu ook bars heeft! Ik vraag mij af of ze vegan zijn.. Daar ga ik is onderzoek naar doen. Dankjewel voor het delen!

Reply
Yvonne 4 maart 2021 - 12:37

Leuke review zelf gebruik ik ok regelmatig vegan shampoobars.

Reply

Laat een reactie achter