Feest! Alweer 3 jaar LindaSchrijft

door Linda

In november startte ik met bloggen op LindaSchrijft, deze maand is dat alweer 3 jaar geleden. Ik wilde graag schrijven over wat ik zelf leuk vond, heb ervaring met het schrijven voor zoekmachines en ik vond het leuk om weer eens in een content management systeem als WordPress te duiken en dat dit keer voor mezelf te doen. Mijn liefde voor content in de breedste zin van het woord, is wat me zowel voor LindaSchrijft, als in mijn dagelijkse werk veel gebracht heeft. Ik vind het mateloos interessant en ik hoop het nog heel lang te mogen doen! In dit blog lees je hoe het blog gegroeid is en heb ik ook nog een leuk nieuwtje!

Hi!

Serieus aan de bak

Wat begon met: “Ik zie wel hoe ver ik met mijn blog kom”, begint nu een serieuze zaak te worden. Ik mag tegenwoordig regelmatig leuke blogs voor bedrijven schrijven, zie mijn bezoekersaantallen elke maand zowat verdubbelen en mijn socials groeien. Super leuk dat de tijd en moeite die ik erin stop, er ook weer uit komt. Dat ik nu ook wat verdien met mijn blog, is mooi meegenomen. Want door de opbrengsten van die samenwerkingen en de affiliatelinkjes die je wel eens tegen kunt komen in een blog (en jouw niets extra’s kosten), kan ik onder andere de kosten voor de hosting van LindaSchrijft betalen en blijft het een leuke hobby om te doen.

Bezoekersaantallen: toen en nu

Ik weet nog wel toen ik in het eerste jaar 200 bezoekers per maand had, ik super blij was! Want, je huis zal maar met 200 mensen gevuld zijn die allemaal jouw blogs lezen. Dat is toch te gek?! Nu, 3 jaar later, heb ik een aantal dipjes gehad, moest ik me er soms echt wel even toe zetten om goede, informatieve blogs neer te zetten. Maar ik ben gegroeid en zoveel kennis rijker! Ik ben trots op de duizenden mensen (whaaaa!) die nu elke maand mijn blogs lezen, de waarde die ik met het blog heb opgebouwd en ik hoop dat ik nog lang mensen mag inspireren en verder mag groeien.

Trots op mijn blog!

Mijn weekoverzichten: een kijkje in mijn leven

Elke week probeer ik een weekoverzicht online te zetten, dit idee was met name voor mijn kinderen om later na te kunnen lezen wat we allemaal gedaan hebben. Een soort dagboek. Met die gedachte plaats ik deze ook elke week online. Maar soms kom ik nog wel eens iemand tegen waar ik tegen vertel wat ik heb meegemaakt en dan zegt diegene: “Ja, maar dat heb ik toch al gelezen”. Daar sta ik dan niet bij stil 🙂

Een tweede blog

Na 3 jaar LindaSchrijft, begon het afgelopen zomer weer te kriebelen. Zo begon ik met het voorbereiden van een nieuw blog, dat vorige maand live is gegaan: LindaLeest. Hier kun je mijn boekrecensies voor volwassenen vinden, maar ik wilde ook een speciaal plekje voor de kinderboeken; prentenboeken en voorleesboeken. Dus neem op dat blog ook eens een kijkje, als je van lezen houd.

Bedankt

Uiteraard wil ik in dit speciale blog ook even een bedankje plaatsen voor mijn vaste lezers. Zonder jullie was ik er waarschijnlijk snel mee gestopt, maar doordat jullie steeds aandachtig mijn blogs lezen, blijf ik gemotiveerd en wil ik jullie graag van meer leesvoer voorzien. Ik hoop dat jullie nog vele jaren met veel plezier terug blijven komen naar LindaSchrijft!

Veel liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

1 comments

Mandy 20 november 2022 - 20:06

Altijd leuk om je blogs te lezen!

Reply

Laat een reactie achter