Een lief cadeautje voor Valentijn

door Linda

Voor wie koop jij een lief cadeautje voor Valentijn? Er zijn een aantal hele leuke cadeautjes die ik graag met je deel. Tony Chocolonely heeft bijvoorbeeld een speciale Valentijns reep ontworpen. En ik vond nog meer leuke cadeautjes die je cadeau kunt geven aan je lief, je beste vriendin, die buurvrouw, of natuurlijk lekker voor jezelf!

1. Knutsel

Valentijn knutsel

Een knutsel van je kind, neefje of nichtje is een leuk en lief cadeautje. Je kunt een mooie kleurplaat laten inkleuren, aan de slag gaan met rode verf en mooie stickers of hartjes vouwen en deze op papier plakken met een lieve boodschap erbij.

2. Invulboek

Invulboek Valentijn

In dit leuke invulboek leg je alle grote en kleine momenten uit het leven van jouw kind vast. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over de baby-, peuter-, kleuter- en tienertijd maak je samen een uniek en persoonlijk boek over jullie kind. Een boek dat je later vol met herinneringen en verhalen aan je kind cadeau kunt geven.

3. Me-time

Tijd voor jezelf

Het fijnste wat je als moeder of als vrouw met een druk leven kunt krijgen is een momentje voor jezelf! Even geen kinderen die aan je been hangen, even geen mails die beantwoord moeten worden. Een dagje sauna is dus een heel fijn cadeau, of een high tea met een vriendin. Even helemaal niets!

4. Chocolade

Valentijn chocolade

Deze heerlijke reep van Tony Chocolonely! Jammie! Hij is van belgische fairtrade melkchocolade met stukjes gevriesdroogde framboos en fudge met natuurlijk roos aroma. De reep heeft de vorm van een hart. Romantischer kan niet!

5. Happy Socks

Valentijn Happy Socks

Deze geinige Happy Socks zitten in een speciale Valentijn giftbox. Dit kado is dus eigenlijk al ingepakt. Scheelt weer..

6. Bloemen

Bloemen Valentijn

Met een kado zoals deze prachtige rozen kun je natuurlijk ook altijd een speciaal iemand verrassen. Prachtig zijn ze!

(Hint, hint voor Bas 😉 )

Deze box bestaat uit 40 rozen, je kunt de rozen op deze manier in de box laten staan want ze hebben geen water nodig, dit zit al in de box.

7. Rituals

Rituals pakket vrouw
The Ritual of Sakura geschenkset small
Rituals man
The Ritual of Samurai geschenkset small

Een heerlijk setje van Rituals een een fijn cadeau om te krijgen, maar ook altijd een goed cadeau om te geven!

Deze set bestaat uit een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep.
Ideaal voor een momentje voor jezelf!

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze leuke en originele cadeaus en dat jullie die ene bijzondere persoon ook gaan verrassen met een lief cadeautje voor Valentijn!

Heel veel plezier alvast!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter