Cadeau ideeën peuter 2 – 3 jaar

door Linda

Heb je cadeau ideeën nodig voor een een peuter dat 2 tot 3 jaar is? Wat vinden kinderen van deze leeftijd leuk? Guido wordt binnenkort 2, Julia is al 3 dus inspiratie genoeg! Ik geef je graag een overzichtje van leuke cadeaus.

Ballenbak

Ballenbak

Wie wil er geen ballenbak? De ballen zijn leuk om mee te gooien, rollen, graven, in te duiken of gewoon lekker in te liggen. De foam rand is ideaal voor jonge kinderen, lekker zacht. De vormgeving is ook mooi dus deze misstaat niet in je woonkamer of in de kinderkamer.

Speelkeuken

Speelkeuken

Een speelkeuken is leuk voor jongens en meiden! Het nadoen van papa en mama die in de keuken staan is wat dreumesen en peuters graag doen. Zo ook bezig zijn in de keuken.

Let op: de meeste speelkeukens zijn echt geschikt vanaf 2 jaar vanwege mogelijk kleine onderdelen.

Duplo

Duplo

Jaaa bouwen met Duplo! Hier thuis wordt bijna dagelijks de bak met Duplo gepakt. De kinderen maken er op hun eigen manier de leukste creaties mee. Ik heb alle dozen die de kinderen hebben gekregen bij elkaar gedaan, zodat ze zelf uit kunnen zoeken waar ze wat voor willen gebruiken. Super speelgoed!

Tip: je kunt Duplo ook prima 2e hands kopen. Even in de wasmachine en het is weer fris.

Poppenwagen

Poppenwagen

Een poppenwagen, Julia heeft er heel wat kilometers mee gemaakt. Maar ook Guido reed er graag rondjes mee, zette de pop erin, en er weer uit.. heel leuk en leerzaam speelgoed! En wat een beauty is deze wagen!

VTech speelgoed

VTech ijscokar

VTech speelgoed is leerzaam en stevig speelgoed. Ik kwam toevallig deze leuke ijscokar tegen, zou echt wat voor Julia en Guido zijn. Met deze kar kun je spelletjes spelen, leren tellen, smaken en kleuren leren. Mooi speelgoed om je fantasie de vrije loop te laten.

Poppenhuis

Poppenhuis

Een poppenhuis staat garant voor urenlang plezier! Ook hier spelen Julia en Guido allebei graag mee. Dus zowel geschikt voor jongens als voor meisjes. En ze kunnen hier uren mee spelen. Het prikkelt de fantasie, ik hoor Julia de mooiste verhalen vertellen wanneer ze ermee speelt. Zo mooi!

Heb jij nog leuke ideeën die ik toe kan voegen aan deze cadeau ideeën voor een peuter? Laat het me dan vooral weten hieronder in een reactie! Ik ben benieuwd!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter