Aan de slag voor Vaderdag!

door Linda

21 juni is het Vaderdag! We zijn alvast aan de slag gegaan met het maken van een mooie knutsel voor papa. Bij de Action heb ik de meeste knutselspullen gekocht en daar zijn we lekker mee gaan knutselen. Kijken jullie mee wat we ervan gemaakt hebben? Ze zijn in ieder geval heel leuk gelukt!

Ik kocht eerder al de canvasjes. Er zitten er 2 in de verpakking (alles behalve de waterverf is van de Action). Guido ging direct aan de slag met de lijm. Deze gebruiken ze bij de gastouder ook dus hij weet hoe het werkt. Leuk om te zien! Ondertussen legde ik wat letters voor hem bij elkaar die hij mooi op de klodders lijm legde. Hij plakte er wat houten hartjes bij en heeft er met zijn kwast nog wat op geverfd.

Ook vond ik mooie steentjes bij de Action. Hiermee heeft Julia al menige knutsel mee beplakt. Guido heeft er hiervan ook nog wat opgeplakt. Toen was zijn knutsel af:

Julia ging eerst aan de slag met de waterverf en plakte daarna ook de letters op die ik voor haar had klaargelegd. Ze was heel geconcentreerd aan het werk. Ze plakte er nog wat steentjes bij en haar knutsel was ook af:

Mooi geworden toch? Wat gaan jullie maken voor Vaderdag?

Veel knutselplezier!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter