Herfst: tijd voor lekkere warme sokken!

door Linda

De zomer lijkt nu echt voorbij. De dagen worden weer korter en het wordt weer wat frisser buiten. Misschien ben je er nog niet helemaal aan toe, maar de meteorologische herfst is officieel ook al begonnen. Tijd om je sokken weer uit je la te pakken dus! Zo ging ik laatst door mijn sokkenla en schrok van het aantal versleten, missende sokken. Ik had er de hele zomer natuurlijk niet naar omgekeken, dus ik was blij dat ik de sokken van Apollo mocht uitproberen. Zij hebben van die lekkere warme fluffy bed- en huissokken met anti slip. Precies wat je nodig hebt tijdens de herfst en winter! Zeker in deze tijd..

Warme huissokken met antislip
Warme huissokken met antislip

Over Apollo

Eerst even over Apollo-sokken.nl. Zij hebben een groot assortiment been- en ondermode online staan waar je alle soorten sokken vinden zoals dames sokken, heren sokken, maar ook kinder- en baby sokken en sneakersokken. En mocht je nu een grote maat sokken nodig hebben, ze hebben sokken tot en met maat 48! Naast sokken, kun je er ook terecht voor andere warme kledingstukken zoals onesies (super leuke!), mutsen en pantoffels.

Warme sokken

Ideaal tijdens de herfst én de winter zijn natuurlijk warme sokken. Tel daar een energiecrisis bij op en je hebt met nieuwe sokken een goede investering om warm te blijven. En wist je dat als je warme voeten hebt, de rest van je lichaam ook langer warm blijft? Ben je nu echt een koukleum (net als ik), of werk je in een koude omgeving, dan zijn thermo sokken ideaal. Deze heb ik ook standaard in mijn kast liggen, want ik heb het in de winter gewoon altijd koud..

Grappige sokken met biertjes en blikjes fris als origineel cadeautje
Deze grappige sokken zijn een leuk en origineel cadeautje

Leuke sokken om cadeau te doen

Zoek je een origineel cadeau voor je man, kinderen of vriendin? Of heb je even geen inspiratie voor een leuk en origineel cadeautje? Dan heeft Apollo ook hele leuke sokken. Zo zijn er speciale sokken voor carnaval, Koningsdag, Valentijn, Kerst en het Oktoberfest.

Wat vond ik van de Apollo sokken?

Ik ben een echte koukleum, dus ik koos voor de warme huissokken met antislip en de fluffy bedsokken. Ik vind het heerlijk om ’s avonds, wanneer de kinderen op bed liggen, op de bank te kruipen met een dekentje en een warm kopje thee. Nu heb ik dat dekentje eigenlijk niet meer nodig en trek ik ’s avonds alvast mijn lekker warme bedsokken aan. Overdag loop ik op de huissokken (als ik thuis ben uiteraard), ideaal dat er anti slip op zit. Zo glij ik niet uit op mijn nieuwe pvc vloer 🙂
Daarnaast denk ik dat het een goede investering is om nu warme(re) kleding aan te schaffen, met de huidige energiecrisis die op de loer ligt..

Wat doe jij om je voor te bereiden op de winter en de hoge energieprijzen? Investeer je ook in warme kleding of heb je een andere goede tip? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Heb je zin om nog meer reviews te lezen, dan kun je hier nog verder lezen.

Liefs,
Linda

De sokken in dit blog heb ik gekregen

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

2 comments

Tessa 16 september 2022 - 19:12

Wat een leuke sokken. Ik ben dol op warme bedsokken

Reply
Claire 15 september 2022 - 14:23

Ik vind wollen sokken altijd heerlijk warm en draag ze ook dolgraag binnen wanneer het buiten koud is. Ik ga ze dit jaar ook kopen voor de kleintjes. Die met anti slip zijn trouwens prachtig!

Reply

Laat een reactie achter