Nieuw: alles-in-een balsem van Weleda – Review

door Linda

Weleda heeft vandaag Calendula Alles-in-één Balsem gelanceerd; ideaal wanneer je kindje of baby droge en ruwe plekjes op zijn huid heeft. De balsem biedt directe bescherming, voor een zachte babyhuid. Ik mocht hem als een van de eersten alvast testen en in dit blog kun je dan ook mijn ervaring met de alles-in-een balsem vinden. Is hij echt zo fijn of kun je hem beter laten liggen? Je leest het in deze review!

Baby in de herfst

Als je aan een baby denkt, denk je waarschijnlijk net als ik automatisch aan dat zachte huidje. Maar ook jouw baby kan last krijgen van droge, rode en schrale plekjes, net als jij. Denk maar aan luieruitslag bij doorkomende tandjes of het koude en gure weer. Toen mijn kinderen nog baby waren, gebruikte ik dagelijks crèmes. En zelfs nu nog regelmatig!

Lees ook: Wat zit er in onze luiertas?

Weleda Alles in één balsem

Over de Alles-in-één balsem

De Alles-in-één balsem is een 100% natuurlijk product met biologisch Calendula-extract, biologische cacaoboter en biologische avocado-olie, die voedt, verzacht en directe bescherming biedt bij droge en schrale plekjes. Zonder de huid van de baby af te sluiten. De balsem is parfumvrij, alcoholvrij en bevat geen water, dus het kan niet bevriezen. Calendula Alles-in-één Balsem is net als alle Weleda babyverzorging veilig en zacht voor de kwetsbare huid. Zonder overbodige ingrediënten.

Wat vonden wij van deze balsem?

Wij mochten de Alles in één balsem al voor de lancering testen, en wat me opviel was dat het doosje een ideaal formaat heeft voor in de luiertas. Geen gesleep met een grote tube of een groot blik, maar een handzaam formaat en fijn om mee te nemen. Als je het blikje open draait, zie je de balsem in het blikje zitten als een harde substantie. Maar als je met je vinger over het oppervlak wrijft, komt de balsem op je vinger en kun je het makkelijk aanbrengen op de huid van je kindje. Het is een fijne balsem dat me doet denken aan vaseline, maar dan met calendula en dus met een meer verzorgende werking. Ideaal om tijdens de gure dagen op de wangen, neus, kin, lippen en handjes te smeren ter bescherming van de babyhuid. Een fijne balsem om bij je te hebben tijdens de koudere dagen die er weer aan komen. Een echte aanrader!

Zou jij deze Alles-in-één balsem eens willen uitproberen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

6 comments

Frederique 7 september 2022 - 20:43

Oh dat had ik fijn gevonden toen mijn kinderen nog jong waren, erg handig zo alles in een.

Reply
Tessa 7 september 2022 - 17:21

Dit lijkt me een fijn product, alleen ben ik (van uit hygiënische oogpunt) nooit echt fan van zulke potjes

Reply
Linda schrijft 't op 7 september 2022 - 16:12

In de praktijk merk je snel genoeg of iets handig is, het lijkt me ideaal als de verpakking niet te groot maar ook niet te klein is.

Reply
Aritha 7 september 2022 - 15:22

Ik zou het graag willen proberen, deze balsem. Ook voor een ouder wordende huid (en veel buiten) lijkt me dit prettig. Ik hou van Weleda producten. Bedankt voor je goede review. Ik kwam hier via de Link Party van Huisvlijt.

Reply
Nicole Orriëns 7 september 2022 - 07:55

Deze zou ik zeker graag eens proberen. Hij klinkt erg goed, en zeker met het oog op de winter lijkt dit me een heel fijn product.

Reply
Claire 6 september 2022 - 20:33

Ahhhh wat een schattige foto! Mooi product ook! Wij zijn enorm fan van calendula, maar dit product kende ik nog niet. Perfect voor in de tas! Dankjewel voor het delen.

Reply

Laat een reactie achter