Weekplog: we horen de test uitslag én aan de slag met een nieuw project!

door Linda

Het was een rare week. Zoals je in mijn vorige weekplog kon lezen was er een kans dat we met Corona besmet waren. Deze week kwam de uitslag.. Maar het leuke deze week was mijn nieuwe project! Kijk je mee?

Zaterdag

Julia ging dit keer met Bas mee naar zwemles, ik nam Guido mee voor een tochtje op de fiets. Even een boodschap doen en nog een extra rondje. Hij was erg moe en viel op de terugweg in slaap.

Guido slaapt op de fiets

We genoten ’s middags met z’n allen van het lekkere weer in de tuin. Met een ijsje!

Lekker buiten ijsje eten

Aan het eind van de middag was het tijd om een winnaar bekend te gaan maken van mijn eerste winactie! Wat was dit leuk om te doen! En… ik mag bekend maken dat er binnenkort nóg één aan komt!

Zondag

Omdat we vanwege de mogelijke Corona besmetting meer thuis bleven bakte ik zondagochtend een heerlijke vanille cake. Julia wilde ook weer graag helpen. Ze vind bakken super leuk!

Cake bakken

’s Middags zijn we even naar het strand gegaan. Even een frisse neus halen. Gelukkig waren er niet heel veel mensen en konden we prima grote afstand houden. De kinderen vonden het prachtig om weer in de golven te springen en gingen lekker hun eigen gang in het water.

Zwemmen op het strand

Maandag

Tegenwoordig, als de kinderen van de opvang thuis komen, willen de kinderen graag TikTak kijken. Dit keek ik vroeger ook altijd! Het is echt even een rustmomentje, even niets, alleen relaxen na een drukke dag. Echt even samen! Heerlijk!

Tiktak kijken

Dinsdag

Er is boven ons bed nog ruimte voor een kunstwerk of mooie foto. Hier zit ik al een poosje over na te denken. Nu vroeg Fotofabriek of ik eens de Retroprints wilde testen en dit was precies wat ik zocht! Ik ging aan de slag met het bedenken hoe het boven ons bed eruit zou moeten komen te zien. En natuurlijk de foto’s die daar het beste bij zouden passen. We hebben een grijze wand achter het bed dus foto’s met kleur zouden er mooi op uitkomen bedacht ik. Dinsdagavond ging ik hiermee aan de slag, samen met Bas. Hieronder zie je het resultaat, wat is het gaaf geworden hé?!

Retroprints
Fotofabriek

We kregen ook nog super goed nieuws dinsdag: de persoon waar Bas contact mee had gehad, had een negatieve Coronatest! Wauw, wat was ik opgelucht zeg!

Woensdag

De kinderen waren moe van de afgelopen dagen bij de gastouder dus ik wilde deze dag niet al te druk maken. We besloten gezellig wat te gaan drinken bij opa en oma. Waar de kinderen heerlijk hebben gespeeld terwijl ik bij kon praten met mijn ouders.

Spelen bij opa en oma

’s Middags zijn we nog even een stukje gaan wandelen en daarna hebben we heerlijk buiten gespeeld.

In de speeltuin

’s Avonds ben ik begonnen met het reserveren van uitjes. Volgende week hebben we allemaal een weekje vakantie en we hadden allemaal leuke dingen bedacht, maar die kan ik nog niet reserveren vanwege de uitslag van de Coronatest waar we nog op wachtten. Nu kon ik dus aan de slag! We gaan onder andere naar Sprookjeswonderland en Diergaarde Blijdorp. Ben je ook nog op zoek naar een leuk uitje? In deze blog heb ik een aantal hele leuke uitjes op een rijtje gezet.

Donderdag

Mijn moeder kwam donderdag oppassen. Een dag waar de kinderen erg naar uitkijken. Ze hebben lekker in de tuin gespeeld (het was natuurlijk best warm) en gewandeld door de wijk. Alle speeltuintjes weer gezien en Julia mocht op haar roze fiets fietsen wat haar steeds beter af gaat!

Vrijdag

Vanmorgen heb ik mijn nieuwe schoenen uitgepakt. En wat zitten ze weer heerlijk!

Verder was het voor mij een gewone, maar warme(!), werkdag. Bas was wat eerder vrij en heeft met de kinderen het zwembadje opgezet waar ze de rest van de middag heerlijk in gespeeld hebben.

Hebben jullie een leuke week gehad? Op vakantie geweest of andere leuke dingen gedaan? Laat het me vooral hieronder weten in een reactie!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter