WeekPlog: we gingen er weer op uit!

door Linda

Nu de maatregelen wat versoepelt zijn konden we er afgelopen weekend en op mijn vrije dag weer even op uit. Een rondje rijden, een wandeling door de Waterleidingduinen en door het bos. Julia kon met een vriendinnetje spelen die haar heel erg miste. Het was een leuke, iets minder zware week. Ik heb al mijn foto’s weer bij elkaar geraapt en een leuk overzicht voor jullie gemaakt. Kijk je mee?

Waterleidingduinen

Afgelopen weekend hebben we een flinke wandeling gemaakt door de Waterleidingduinen. Wat was dat heerlijk om weer te kunnen doen. Er werd door de boswachter goed in de gaten gehouden met hoeveel mensen je naar binnen ging en hoeveel mensen er in het park waren. We kozen ervoor om een smal pad te volgen en hebben weer veel mooie herten gezien.

Herten
Foto maken
Julia wilde ook een foto maken
Herten
Het resultaat!
Wandelen in de duinen

Maandag konden de kinderen naar de noodopvang. Dat was heel fijn, ik heb die dag flink wat werk kunnen doen. De kinderen vonden het heel leuk om weer even ergens anders dan thuis te spelen en ze hadden onze gastouder gemist. Iedereen was dus blij met deze dag.

Dinsdag, donderdag en vrijdag hebben we tussen het werken door weer wat ommetjes gemaakt. Het was lekker weer dus Julia moest en zou haar zonnebril op. Ze kon met dit zonnige weer ook mooi haar nieuwe zomerjasje aan, vind deze zo leuk staan bij haar!

Rondje op de loopfiets

Ook deze week hebben we weer lekkere asperges gegeten. Een van mijn lievelingsgroenten!

Asperges

Op woensdag, mijn vrije dag, hadden we afgesproken met een vriendinnetje van Julia waar ze mee op zwemles zit. Haar moeder appte me dat ze haar vriendinnetjes zo miste en dat ze graag wilde afspreken. Dus we spraken op een openbare plek af, in het bos. We maakten een gezellige boswandeling en de kinderen waren zoet met het zoeken van vogels, miertjes, paddenstoelen en rupsen.

in het bos
Knuffelen

Voor dit weekend staat een verjaardag van mijn nichtje op de planning, coronaproof uiteraard, Moederdag en het in elkaar zetten van Guido zijn nieuwe peuterbed (!).
Hoe gaan jullie Moederdag vieren? Ben ook benieuwd wat de kinderen bij de opvang hebben geknutseld!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter