Weekplog: vol nieuwe dingen

door Linda

Het is weer tijd voor een weekplog: een gezellig overzicht van onze week in foto’s. Vooral afgelopen weekend hebben we veel gedaan en heb ik veel foto’s gemaakt. Toen kregen we de nieuwe gordijnen voor Julia haar kamer eindelijk binnen, ging Julia voor het eerst weer naar zwemles en zijn we naar het strand geweest. Hebben jullie een leuke week gehad?

Zaterdag

Ik ontbeet heerlijk buiten. Het was afgekoeld naar een fijne temperatuur en de zon scheen nog niet. Fons kwam me gezelschap houden.

Fons

Daarna ging ik met Julia naar haar eerste zwemles voor diploma A en sinds de Corona uitbraak. Samen met haar vriendinnetje vond ze het weer prachtig. Omdat het haar eerste zwemles was mochten we er dit keer bij kijken. De volgende les wachten we gewoon weer in de kantine tot ze klaar zijn.

Zwemles

Thuis gekomen werden de gordijnen voor Julia haar kamer gebracht. Kwam heel goed uit zo. En ze keek er erg naar uit, ze heeft ze zelf uitgezocht. Zo mooi! Ze hielp Bas met het ophangen ervan.

Nieuwe gordijnen ophangen
Julia en haar nieuwe gordijnen

Zondag

We hadden zin om even naar het strand te gaan. Daar aangekomen bleek het toch wel erg te waaien. Maar de kinderen wilden toch graag even in zee om over de golven te springen.

Golven springen op het strand

Ook waren er heel veel kitesurfers.

Kitesurfers

Weer thuis gekomen hebben we nog even in de tuin gezeten en gespeeld. De vlinders waren er ook weer!

Vlinder

Maandag

De kinderen gingen naar de opvang, ik had wat regeldingen te doen zoals het aanpassen van de kinderopvangtoeslag (een van mijn favoriete klusjes..) en daarna maakte ik me klaar om naar het werk te gaan.

Ik

Dinsdag

Dinsdag kwam mijn bestelling van de Zeeman binnen met een aantal korte broeken en shirtjes voor Julia. Zal ik hier nog een shoplogje van maken? Laat het me dan even weten in een reactie!

Woensdag

’s Ochtends keken de kinderen even samen Pieter Konijn op de tablet. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Ze duwen elkaar regelmatig weg of pikken de tablet voor zichzelf in. Op een gegeven moment zat Julia te huilen dat Guido haar opzij duwde. Guido riep tegen mij: ‘Mama, Julia huilen’. En hij sloeg een arm om haar heen.

Julia en Guido

Daarna heb ik het kleipakket erbij gepakt wat Guido voor zijn verjaardag had gehad. Hier zijn ze bijna de hele dag zoet mee geweest. Natuurlijk hebben we tussendoor even een rondje door de wijk gelopen en nog in de tuin gespeeld.

Kleien

Julia maakte nog mooie boektjes voor me die ook op de foto moesten hahaha!

Julia haar boeketjes

Donderdag

Donderdag paste mijn moeder op de kinderen terwijl wij aan het werk gingen. Ik ontving tussen de middag nog een leuke foto dat ze lekker buiten aan het eten waren:

Buiten eten

’s Avonds werd onze nieuwe hulp in de huishouding gebracht. Deze heb ik op vrijdag direct aan het werk gezet.

Vrijdag

Vrijdag zijn de kinderen weer naar de opvang geweest. Voordat ik naar mijn werk ging, heb ik eerst onze nieuwe vriend van de oplader gehaald en ingesteld. Deze fijne robotstofzuiger werkt met een app dus je kunt hem al aan het werk zetten zonder dat je thuis bent. Onze vorige robotstofzuiger had dat niet, laadde niet meer op en is nu dus ingeruild voor deze van AEG. Nu alweer blij mee.

Robotstofzuiger

Zo, dat was het weekoverzicht weer. Hebben jullie ook een leuke week gehad? Ik ben benieuwd! Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter