Weekplog: van keukens tot Sinterklaas

door Linda

Deze week zouden we op vakantie naar Limburg gaan. Gelukkig konden we die op het laatste moment, toen de dierentuinen weer dicht gingen, toch weer cancelen. Ik heb de halve week nog gewerkt en de andere helft zijn we er op uit geweest voor de verbouwing. We hebben al een aantal hele mooie keukens gezien! En over de vloer maakten we deze week ook een keuze en we gingen naar de hypotheekadviseur. Het was ook de eerste week van Sinterklaas en de digitale intocht én mijn winactie ging online. Dit en nog veel meer lees je in een nieuwe weekplog!

Zaterdag

Het was de dag van de (digitale) Sinterklaasintocht. De kinderen keken tijdens de lunch naar de intocht, maakten alvast wat moois voor Sinterklaas en ik was nog even druk bezig met de laatste dingen voor de goodiebag winactie die deze week liep.

Zondag

Ik had weer zin om wat te bakken dus ik ben aan de slag gegaan met een pepernotencake. Het recept hiervan kun je komende week online verwachten. Ik kan verklappen dat hij heerlijk is!

We hebben nog even een rondje door de wijk gewandeld en de speeltuintjes weer gezien. Het was niet heel lekker weer dus de rest van de dag hebben we lekker een filmpje gekeken en puzzels gedaan. ’s Avonds mochten de kinderen hun schoen zetten.

Maandag

De schoenen waren gevuld met leuke pietenpetjes! Ze moesten gelijk op én mee naar school. De foto is niet heel scherp, maar door hun enthousiasme bleven ze niet stil staan.

Dinsdag

Het was een drukke dag voor ons allemaal. De rest van de week zou ik vrij zijn dus ik had een drukke dag op werk om alles op tijd af te krijgen. Gelukkig is dat gelukt en kon ik aan het eind van de dag met een gerust hart de deur achter me dicht trekken.

Woensdag

Woensdagochtend werkte ik aan het blog over hoe je in deze rare Coronatijd toch een leuke babyshower kunt organiseren. ’s Middags haalde ik samen met Guido Julia van school en kwam Bas ook naar huis want hij had de middag vrij. Na het eten reden we naar..

Wat is het er toch mooi he?!

Donderdag

Nadat we Julia naar school hadden gebracht, stapten Bas, ik en Guido in de auto. Eerst gingen we op pad voor een vloer. We wilden even kijken of we tegelvloer mooi zouden vinden. We vonden er een hele mooie! Nu nog iemand vinden die hem ook gaat leggen..
Daarna reden we door naar de Ikea, waar we niet de enigen waren.. We hadden online al het aanbod keukens bekeken, maar wilden ze ook nog even echt zien voordat we gaan bestellen. We hebben nu ook een Ikea keuken en die doet het helemaal prima. Onder andere deze vonden we mooi:

’s Avonds hadden we een afspraak bij de hypotheekadviseur. Nu we de prijzen van wat we allemaal willen zo ongeveer weten, kunnen we met de hypotheek aan de slag.

Vrijdag

De nacht van donderdag op vrijdag was niet fijn.. Guido was de afgelopen 2 dagen om 6 uur wakker, waardoor Julia ook wakker werd. Maar deze nacht was hij al om 12 uur wakker. Niet heel fijn. Julia was vandaag ook weer lekker op tijd wakker (5.45) dus ik voel me brak vandaag.. Julia ging een ochtend naar school en Guido naar de gastouder. Wij gingen op pad naar een andere keukenboer. Daar vonden we 2 hele mooie keukens!

En deze:

De plannen moeten nog verder uitgewerkt worden, maar nu hebben we wel een aantal opties waar we over na kunnen denken!

Hoe was jouw week? Voor dit weekend hebben we nog niet zoveel plannen. Als de nachten zo blijven vind ik dat ook helemaal niet erg!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter