Weekplog: naar de dierenarts en Guido voor het eerst naar zwemles

door Linda

Deze week bestond weer uit een aantal mijlpalen! Guido ging voor het eerst naar zwemles, Julia had haar eerste Sinterklaasfeest op school en we vonden wat opmerkelijks in het bos. Kijk je mee?

Zaterdag

Vanmorgen deden we het even rustig aan. Julia had namelijk ’s middags zwemles en erna hadden we een afspraak bij de keukenboer. Zwemles ging goed, helaas nog niet door naar het volgende badje, maar dat komt wel. De afspraak bij de keukenboer ging ook wel goed, ze hebben een mooie tekening van onze nieuwe keuken gemaakt, nu wachten we op de offerte.

Zondag

’s Ochtends zijn we op de fiets naar het bos bij ons in de buurt geweest. Het was wat fris op de fiets, maar verder heerlijk weer! Julia verzamelde weer takken in het bos en Guido sjokte lekker door de modder (met laarzen aan uiteraard).

We ontdekten ook weer wat mooie paddenstoelen:

En we vonden toevallig deze steen. Volgens mij kun je die zoeken met GPS ofzo?

’s Middags keken we Formule1, gooide ik wat wassen in de wasmachine en speelden de kinderen met de klei.

Maandag

Vandaag gingen we allemaal weer onze eigen weg. Julia naar school, Guido naar de gastouder en wij naar ons werk. ’s Avonds schreef ik mijn eerste gesponsorde blog. Heel fijn want door die sponsoring, de advertenties op mijn site en wat linken die ik soms in mijn teksten gebruik (kost jullie trouwens helemaal niets), kan ik m’n blog blijven betalen. Heel fijn dat dat zo kan en kan het blog blijven bestaan!

Dinsdag

Het was een normale werk- en schooldag vandaag. Maar toen ik thuis kwam zag ik dat PostNL langs was geweest en wat bij de buren had afgeleverd. Ik verwachtte wel één van de Sinterklaascadeautjes, maar deze moest door de brievenbus heen passen dus dat kon het niet zijn. Bij de buren aangekomen kwamen ze met een grote doos tevoorschijn van de Etos. Deze had ik afgelopen week gewonnen voor mijn moeder (en niet gesponsord dus). Wat een groot pakket zeg! Daar zal ze heel blij mee zijn!

De Black Friday box uitgepakt bij mijn moeder

Woensdag

Woensdagochtend brachten Guido en ik Julia naar school. Daarna ging hij even een filmpje kijken en legde ik de laatste hand aan een nieuwe blog (Sinterklaas fudge maken). Aan het eind van de ochtend ging Guido voor het eerst naar overlevingszwemmen. Ik weet Julia haar eerste overlevingszwemles nog heel goed. Zij vond het toen van tevoren ook erg spannend en ik merkte dat Guido het ook spannend vond.

’s Middags gingen we met onze poes Bloem even naar de dierenarts. De afgelopen dagen zien we dat ze zich niet goed voelt en heeft ze haaruitval. Dus dat hebben we even laten checken. Ze heeft een spuitje gekregen tegen de jeuk en daarmee moet de haaruitval door het krabben minder worden. Na de dierenarts zijn we nog even een rondje gaan wandelen bij de hertjes. Zo aan het eind van de middag heb ik weer een paar mooie foto’s kunnen maken:

Donderdag

’s Ochtends speelde Guido bij mijn ouders en was Julia op school. ’s Middags kregen we van onze hypotheek adviseur een mail dat de hypotheek nog niet akkoord was en er nog een aantal dingen aangeleverd moesten worden. Pff ik wordt er wel een beetje moe van nu. Blij als alles straks geregeld is en hopelijk nog voor het eind van dit jaar!

Vrijdag

Vandaag was het feest op Julia haar school! Sinterklaas kwam langs! Ze was er heel zenuwachtig voor want ze was al heel erg vroeg wakker. Ze kon niet wachten! Nadat we haar naar school hadden gebracht, pakte ik de Sinterklaascadeaus erbij. Bas was vandaag vrij dus hij wilde ze wel inpakken. Dus daar heeft hij zich wel mee vermaakt. Morgen vieren we Sinterklaas met mijn ouders en zondag met mijn schoonouders en Bas zijn broer en schoonzus. Wanneer vieren jullie Sinterklaas?

Fijn (feest)weekend allemaal!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter