Weekplog: lekker wandelen en weer aan de bak!

door Linda

Deze week stond ik in de keuken om lekkere dingen te bakken en hebben we veel buiten gewandeld. Zo gingen we onder andere naar het strand waar de golven erg hoog waren. Dit en meer zie en lees je in een nieuwe weekplog!

Zaterdag

De dag begon heel relaxed. Even bijkomen van de afgelopen week. We hadden alleen Julia haar zwemles gepland vandaag. Bas had Guido meegenomen naar zwemles, zo kon ik rustig aan de slag in huis. Fijn als je huis weer lekker opgeruimd is en de was gedaan! ’s Avonds zaten we uiteraard weer klaar voor Wie is de mol?! Het was weer een leuke aflevering. Wie denken jullie dat de mol is? Ik ben er nog niet helemaal uit, maar ik zit gelukkig ook nog niet in een tunnel. Daarna kijken we ook altijd Moltalk, kijken jullie dat ook? Erg leuk hoe ze dan de aflevering bespreken en gelijk ook al eventuele verdachte zaken bespreken.

Zondag

Zondagochtend had ik zin om te bakken! Ik ging aan de slag om lekkere pepernoten te maken. Het recept vind je hier.

Daarna zijn we naar het strand gegaan. Het was (nog) rustig en heerlijk weer! Ik had het wel kouder verwacht namelijk.

Maandag

Julia had zin om naar school te gaan, maar niet naar de bso.. daar is ze op een of andere manier niet zo’n fan van. Terwijl, als we haar ophalen, ze het heel erg leuk heeft gehad. Ook vandaag heeft ze het weer leuk gehad. En ze kwam thuis met een kaartje met een voorbeeld van haar schoolfoto en hoe we ze konden bestellen. Ze zagen er heel leuk uit dus die gaan we zeker bestellen!

Dinsdag

Dinsdag bracht ik Julia weer naar school en Bas bracht Guido naar de gastouder. ’s Avonds had Guido niet zoveel zin om te gaan slapen. Hij trekt heel erg naar Bas, maar hij ging basketballen.. probleem! Ik heb een tijdje met hem beneden gezeten tot hij in slaap viel. Daarna heb ik hem mee naar boven genomen en sliep hij gelukkig verder door.

Woensdag

Mijn mamadag! Samen met Guido heb ik Julia weer naar school gebracht. Hij was nog wel erg moe van de 2 dagen opvang en de lange avond gisteren. Dus toen Julia op school zat hebben we rustig aan gedaan. Een puzzeltje gemaakt en een filmpje gekeken. Fijn als je 1 kind in huis hebt dat je dan ook zelf een beetje wat in huis kan doen. ’s Middags hebben we een groot rondje gewandeld, de kinderen op de fiets, en langs alle speeltuintjes die we tegen kwamen.

Tegen het einde van de middag kwamen we weer thuis en waren de kinderen (en ik ook wel) er klaar mee.

Donderdag

Samen met mijn moeder hebben Guido en ik Julia naar school gebracht. Ze had niet zoveel zin, maar keek er naar uit dat oma haar ’s middags weer op zou komen halen.

Guido heeft een heerlijke dag gehad bij opa en oma.

’s Middags hebben oma, Julia en Guido lekker bij ons thuis gespeeld. Het was een regenachtige dag, maar ze hebben de regen ook nog even getrotseerd. Ik kreeg tijdens het werken deze leuke foto toegestuurd:

Vrijdag

Samen met Julia liepen we naar school. Ze had er gelukkig wel weer zin in, maar was wel erg moe. Tussen de middag heeft Bas Guido weer opgehaald bij de gastouder en samen haalden ze Julia van school. Ze waren allebei erg moe dus Bas is vanmiddag niet meer met ze op pad geweest. Vanavond heb ik een relax avondje gepland. Een fijne serie kijken met een lekker wijntje erbij. Wat gaan jullie vanavond doen?

En heb je leuke plannen voor dit weekend? Laat het me vooral weten hieronder in een reactie!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter