Weekplog: laatste dagen vakantie!

door Linda

Mijn laatste vakantiedagen zijn aangebroken, dus ik geniet er in het weekend nog even extra van. Deze week ga ik weer aan het werk, maar hebben de kinderen en Bas nog een weekje vrij. Hij neemt ze mee de natuur in, extra vroeg vanwege de hitte, en ze genieten van het water. Bas heeft veel leuke en mooie foto’s gemaakt deze week die ik graag met jullie deel!

Zaterdag

Het was een hele warme dag. We hebben ’s ochtends in de tuin gezeten en de kinderen lekker in het zwembad gespeeld. Na de lunch was het tijd voor Julia om naar zwemles te gaan. Dit keer gingen Guido en ik ook mee, want na de les gingen we gelijk door naar opa en oma om hun trouwdag te vieren. Opa en oma trakteerden ons allemaal op een heerlijke high tea!

High tea

Wat ziet het er allemaal lekker uit he?! Nou, dat was het ook!

High tea

Zondag

We deden het zondag even rustig aan. De kinderen waren nog moe van de vorige dag en het werd al snel weer heel erg warm. Dus we hebben lekker in de tuin gezeten, de kinderen weer in het zwembad. ’s Middags hebben we nog de Formule1 gekeken.

Maandag

Een nieuwe warme dag. Helaas was mijn vakantie over en ging ik weer naar mijn werk. Bas ging er samen met mij vroeg uit en nam de kinderen mee naar de Waterleidingduinen. Even naar de hertjes kijken. Het is nu bronsttijd dus grotere kans om herten te zien.

Waterleidingduinen

Wat vonden ze het weer prachtig! Mooi om zulke foto’s te krijgen als je aan het werk bent, wordt je toch blij van?!

Dinsdag

Er lijkt nog geen einde te komen aan de hittegolf! Vandaag voor mij weer een werkdag (gelukkig met airco!). Bas ging al vroeg op pad met de kinderen, lekker naar het strand. En er was geen hond! Heerlijk!

Leeg strand

Toen het strand vol begon te lopen zijn ze weer vertrokken. ’s avonds stak Bas de bbq aan en hebben we lekker buiten gegeten (ookal was het nog steeds enorm heet!).

Woensdag

Mijn vrije dag! Maar al was het mijn vrije dag, we hadden afgesproken om (weer) naar het strand te gaan. Ik heb heerlijk met Julia in de zee gezwommen en met Guido zandkastelen gebouwd.

Guido en ik op het strand

’s Middags zijn Bas en Julia gaan zwemmen in het water achter ons huis. Prachtig vind ze dat! Dit keer had ik ook een leuke eenhoorn voor haar om mee te zwemmen.

Eenhoorn zwemmen

Donderdag

Nog een warme dag van meer dan 30 graden! Wanneer komt die regen? Voor mij was het weer een werkdag. Bas had ook niets speciaals op de planning staan. Uiteindelijk zijn ze naar de kinderboerderij gegaan en ’s middags mochten ze met onze buurman weer mee op de boot. Wat een geluk!

Varen

Vrijdag

Vandaag waren de kinderen erg moe, we merkten gisteravond bij het op bed leggen al dat het een (te) drukke dag voor ze was geweest. Dus Bas heeft rustig aan met ze gedaan. Ze hebben even op het schoolplein gespeeld, Julia had haar roze fiets mee om rondjes te fietsen.

Hoe was jullie week? Nog vakantie of ook alweer aan de slag? Dit was de laatste week vakantie voor Bas en de kinderen. Zij gaan vanaf maandag weer aan de slag/naar de gastouder.

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Linda

PS. Komende week gaat er weer wat leuks gebeuren op mijn blog! Houd me dus goed in de gaten!

Verder lezen?

Laat een reactie achter