Weekplog: ik vier mijn verjaardag en moet in quarantaine

door Linda

Het afgelopen weekend ‘vierde’ ik mijn verjaardag met mijn ouders en schoonouders. We wandelden door de Waterleidingduinen op zoek naar herten en we gingen voor het eerst in quarantaine. Dat en nog veel meer lees je in een nieuwe weekplog!

Zaterdag

We vierden vandaag mijn verjaardag. Mijn ouders kwamen ’s ochtends koffie drinken. Het was erg gezellig! Ik kreeg een mooie bos bloemen en mooie cadeaus. Na de lunch ging Julia naar zwemles en bleef Guido bij mij thuis. Ik gooide even een was in de wasmachine en zag toen dat mijn zus voor de deur stond met een hele mooie bos bloemen!

Eind van de middag kwamen mijn schoonouders thee drinken voor mijn verjaardag. Het was, ondanks de omstandigheden, een prima verjaardag.

Zondag

We begonnen de dag in de tuin met het snoeien van de laatste heg. De kinderen hielpen weer mee.

Daarna keken we Formule1, ik ruimde het huis op, gooide nog een paar wassen in de wasmachine en maakte een heerlijke cheesecake.

Het miezerde en waaide het grootste deel van de dag, maar we wilden er toch uit. We besloten naar de Waterleidingduinen te gaan. Daar zagen we weer veel herten en was het prachtig! Ik maakte de volgende foto’s:

Er waren volop paddenstoelen te vinden

Maandag en dinsdag

Bas besloot vanmorgen naar de huisarts te gaan omdat hij last van zijn nek had en hoofdpijn had. De huisarts gaf hem medicijnen voor een mogelijk virus, maar wilde ook graag dat hij een corona test zou doen. Toen hij terug kwam van de huisarts belde hij de GGD en kon die middag terecht voor een test. Maar dat betekende ook dat ik ook naar huis moest. Gelukkig kan ik thuiswerken dus dat was verder geen probleem. Vanaf die middag was het afwachten.. Dinsdag was er nog geen uitslag dus we bleven thuis.

Woensdag

Aan het eind van de ochtend kreeg Bas het telefoontje dat de coronatest negatief was. Ondanks dat we al dat vermoeden hadden, was het toch fijn om te horen. De medicijnen lijken wel wat te helpen, maar Bas is er nog niet helemaal tevreden over. We wachten het nog even af.
Rond de lunch haalde ik Julia uit school. We hadden na deze dagen thuis wel zin om even lekker een frisse neus te gaan halen dus we zijn even naar de duinen gegaan.

Donderdag

Vandaag ging Bas het weer proberen op het werk. De kinderen gingen naar school en naar mijn moeder. Ik mocht weer naar kantoor. Maar in de middag ging Bas toch weer naar huis, een hele dag werken ging nog niet. De kinderen waren ook net thuis van een rondje wandelen met mijn moeder dus kon zij weer lekker naar huis.

Vrijdag

Guido ging vandaag weer met mijn moeder mee voor een ochtend. De gastouder is een weekendje weg. Julia ging, een beetje moe van de afgelopen week, naar school gegaan. ’s Middags kwamen de nieuwe ‘gordijnen’ voor Julia haar kamer. Zodat het nu écht donker is op haar kamer en in de zomer hopelijk wat koeler.

Zo, het was weer een bewogen week. En je bent nu weer helemaal bij. Hebben jullie nog leuke plannen voor dit weekend? Zwemles zal helaas toch niet doorgaan. Verder gaan we het wel even zien wat we gaan doen.

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter