Weekplog: herfstvakantie!

door Linda

Deze week is het herfstvakantie! Voor Julia in ieder geval. We hebben weer wat mooie wandelingen gemaakt, hebben een verjaardag gevierd, ik bakte nog wat overheerlijke pepernoten en we maakten de tuin winterklaar. Dit en nog veel meer zie en lees je in een nieuwe weekplog!

Zaterdag

In de ochtend vierden we de eerste verjaardag van ons nichtje. Het was heel gezellig, ondanks dat het niet een ‘echte’ verjaardag was met een huis vol visite. De kinderen hebben zich ook goed vermaakt!

Het is altijd een feest met zo’n ballon!

In de middag pakten we de tuin aan. De klimop snoeien, gevallen bladeren opruimen en het laatste rondslingerende speelgoed opruimen. De kinderen hielpen ook mee in de tuin.

Voor
Na

Zondag

We maakten een fijne wandeling door een natuurgebied hier in de buurt. We namen de loopfietsen mee zodat de kinderen lekker konden fietsen. Het was er heerlijk!

Maandag

Het is herfstvakantie voor Julia, geen school dus. Een dagje op de BSO en ze vond het heel erg leuk! Ze zat vol verhalen toen ze thuis kwam over wat ze allemaal had gedaan. Guido ging vandaag gewoon naar de gastouder en wij naar het werk.

Dinsdag

Ook vandaag ging Julia naar de BSO. Op dinsdag zijn er ook veel andere kinderen van dezelfde school en ook een aantal uit haar eigen klas. Dus meer bekende gezichten, des te leuker.

Woensdag

Ondanks dat het vakantie is deze week waren de kinderen al om 6.15 uur wakker. Heel fijn.. dan heb je nog wat aan je dag zullen we maar zeggen. Het regende de hele ochtend flink, maar we wilden toch graag even naar buiten. Laarzen aan, paraplu mee en gaan!

Toen we thuis kwamen snel droge broeken aangetrokken, ze waren zeiknat! Prima natuurlijk want die wasmachine draait toch wel. Nadat we een broodje hadden gegeten, heb ik nog even een nieuwe lading pepernoten gebakken. Heerlijk! De pepernoten lagen af te koelen toen het zonnetje door brak en we weer de fietsen pakten voor een nieuwe wandeling.

Donderdag

Vandaag zou mijn moeder oppassen, maar zij had even andere verplichtingen dus ik werkte vandaag thuis. De kinderen speelden rustig binnen en in de tuin en keken een filmpje. Ik kon ze aardig bezig houden.

Vrijdag

Vandaag had Bas vrij genomen omdat Julia natuurlijk herfstvakantie heeft. Ze hebben samen Guido zijn ledikant uit elkaar gehaald, de auto gewassen en geschrobd en tussen de middag Guido weer bij de gastouder opgehaald. ’s Middags zijn ze samen met oma nog even gaan wandelen in de duinen. Zo leuk om tijdens het werk van deze mooie foto’s op mijn telefoon binnen te krijgen!

Volgende week wordt ook weer een leuke week, dan ben ik jarig! Hoe we dat eventueel gaan vieren ga ik nog even bedenken. In ieder geval even met de kinderen wat leuks doen. Maar dat zul je in de volgende weekplog wel lezen!

Heb jij nog leuke plannen voor dit weekend of volgende week? Wij hebben tot nu toe alleen nog Julia haar zwemles op de planning staan. Verder zien we het wel en doen we even rustig aan.
Laat het me weten hieronder in een reactie wat jouw plannen zijn!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

1 comments

lia 26 oktober 2020 - 16:45

wat weer een gezellig verslag, nog gefeliciteerd met je nichtje

Reply

Laat een reactie achter