Weekplog: heel veel geregel en we gaan langs de dokter

door Linda

We hadden het druk deze week! Onder andere veel geregel voor de hypotheek, maar we zijn ook weer vaak op pad geweest. Zo wandelden we door het park bij de kinderboerderij en genoten we van de ondergaande herfstzon op het strand. Ook hadden we de allereerste 10-minutengesprek met de juffen van Julia. Hoe zou het met haar gaan op school? Ik kreeg een heel leuk pakketje binnen en er gebeurde nog veel meer! Je leest het allemaal in een gloednieuwe weekplog!

Zaterdag

Het was een regenachtige dag. Gelukkig was het zwembad deze week wel weer open gegaan, dus Julia kon weer naar zwemles. Wat had ze het weer naar haar zin!

Zondag

’s Ochtends scheen het zonnetje weer en was het gelukkig weer droog. We stapten op de fiets en gingen naar de kinderboerderij. Maar wat was het druk! Gelukkig was er hier en daar nog een plekje om te spelen.

Op de terugweg liepen we nog even door het park.

Aan het eind van de middag wilden we nog even een rondje lopen. We twijfelden waar we heen zouden gaan. Het werd het strand! Ook daar waren we niet de enigen. Er waren heel veel paragliders, prachtig!

Natuurlijk ook nog een mooi plaatje gemaakt van de kinderen:

Maandag

Guido zat niet helemaal lekker in zijn velletje de afgelopen dagen, zat op zijn handen te bijten en had lichte verhoging. Ik maakte daarom even een afspraak bij de dokter om te kijken of hij misschien oorontsteking heeft. Gelukkig was dat niet het geval, maar hij heeft wel vocht achter zijn oren dat maar lastig weg kan en waar hij dus last van heeft.

Dinsdag

Gisteren en vandaag zijn we niet alleen hard aan het werk, maar moeten we ook veel documenten inleveren en dingen regelen voor de hypotheek. De hypotheker heeft vorige week een spoedaanvraag gedaan zodat we het voor het eind van het jaar geregeld kunnen hebben. Maar dat betekent ook dat alle papieren heel snel geregeld en verstuurd moeten worden. Dus druk, druk, druk!
Ik had vorige week op Instagram nog meegedaan aan een leuke winactie en had een super handige Gorillapod gewonnen! Vandaag ontving ik hem met de post. Super blij mee! Daar kan ik mooie foto’s mee gaan maken!

Woensdag

Woensdagochtend ben ik bezig geweest met het uitzoeken van sinterklaas cadeautjes. Het is nu bij veel winkels Black Friday week dus daar profiteer ik even van. Ik heb alvast een trein voor Guido en Elektro voor Julia uitgekozen. Ook een cadeautje voor Bas, maar hij leest misschien mee dus die verklap ik nog even niet šŸ˜‰
’s Middags zijn we nog even gaan kijken voor een PVC vloer en hebben een hele mooie gevonden. Ik denk dat dit hem wel gaat worden! Nadat we klaar waren in de winkel zijn we nog even met de kinderen naar het bos gegaan. Heerlijk even in de buitenlucht, lekker wandelen.

Donderdag

’s Ochtends bracht ik samen met Guido en mijn moeder Julia naar school. Daarna ging Guido op zijn loopfiets mee naar mijn moeder waar hij een ochtend heerlijk heeft gespeeld.

Toen ik thuis kwam van mijn werk lag er een pakketje van Plant Rebelz op mijn deurmat. Wat was het een feestje om deze open te maken zeg! Er zat zelfs confetti in om het feest helemaal compleet te maken! Ik heb deze Stekkie Surprise van Plant Rebelz gekregen met 4 stekjes erin. Met een fijne instructie hoe je de plantjes het best in hun potje kunt zetten. Handig! Het paste gewoon door de brievenbus dus heel fijn (en een echt feest dus!) om eens iemand cadeau te doen! Super leuk!

Feest in de doos
Prachtig in een pot

’s Avonds hadden we voor het eerst een 10-minutengesprek met Julia haar juffen. Julia vind het nog steeds heel erg leuk om naar school te gaan en we hoorden van de juffen dat het heel goed met haar gaat op school. Heel fijn om te horen!

Vrijdag

Vandaag was het voor mij een gewone werkdag. Bas ging ’s middags met de kinderen lekker een stuk fietsen. Na het werk ben ik nog even gaan shoppen voor Sinterklaas (schoen)cadeautjes en goed geslaagd. Het was een prima dag!

Hoe was jouw week? En wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Wij hebben morgen een afspraak om tekeningen van de keuken te bekijken en ook nog de zwemles van Julia op het programma. Verder zien we het wel!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Linda

Dit blog bevat een product dat ik gekregen heb.

Verder lezen?

Laat een reactie achter