Weekplog: er gaat alwéér wat stuk én ik ben jarig!

door Linda

Deze weekplog staat vol mooie foto’s! We gingen onder andere naar Kasteel Keukenhof om Dahlias te bekijken, Julia ging met haar school naar het bos, deze week ben ik jarig en er gaat weer eens wat stuk! Kijk je mee?

Zaterdag

We brachten een bezoekje aan Kasteel Keukenhof, daar staan nu hele mooie Dahlia’s in bloei. Deze wilde ik graag fotograferen en de kinderen wilden graag naar de kinderboerderij die erbij zit.
Ik heb prachtige foto’s gemaakt:

Eind van de middag kon Julia pas naar zwemles (wegens omstandigheden bij het zwembad hebben we nu nog geen vaste tijd). Ze was heel erg moe dus het opletten was een uitdaging, maar ze vind het zwemmen altijd heel erg leuk. Uiteraard wachtte ik in stijl op haar 😉

Zondag

Het was een regenachtige dag vandaag, dus we hebben tussen de buien door even in de buurt gewandeld, ’s ochtends en aan het eind van de middag.

Ook hebben we even gepuzzeld. Guido legt ze tegenwoordig ook zo in elkaar!

Maandag en dinsdag

Deze dagen waren gewone werkdagen voor Bas en mij, Julia en Guido gingen weer naar school, de bso en de opvang. Dinsdagavond haalden Bas en ik (meer Bas dan ik haha) de vaatwasser van zijn plek, maakten hem droog en zetten hem in de gang zodat de mannen van de winkel hem morgen zo in de vrachtwagen kunnen zetten.

Woensdag

Julia mocht haar laarzen mee naar school nemen. Ze zouden, als het niet te hard zou regenen, met de klas naar het bos gaan. Het zag er niet al te best uit, maar toch is het droog gebleven dus Julia had een hele leuke ochtend. Intussen werd thuis de nieuwe vaatwasser gebracht. Eindelijk! De vaat had ik ’s ochtends al gedaan zodat de mannen goed de ruimte zouden hebben om hem in te bouwen.

Later op de dag kreeg ik nog deze leuke foto van Julia haar juf toegestuurd. Ze was hier bezig een kunstwerkje te maken met takjes die ze mee had genomen uit het bos.

’s Middags hebben we tussen de buien door een rondje gewandeld met de loopfietsen én met regenlaarzen aan. Ik had van Solit Socks een paar hele fijne sokken gekregen dus die heb ik tijdens het wandelen uitgeprobeerd. Het mooie van deze sokken is dat ze niet afzakken. Ik heb vaak in mijn sneakers van die halve sokjes aan, maar die kruipen tijdens het wandelen toch vaak onder je voet. Hoe vervelend?! Dus dit is echt een fijne oplossing! Wat ik ook nog mooi vind is dat het bedrijf, met de verkoop van de sokken, Het Sophia Kinderziekenhuis steunt.

Donderdag

Vandaag paste mijn moeder op Guido en haalde Julia van school. Bas en ik gingen naar het werk. Tijdens het werk kreeg ik deze foto van mijn moeder doorgestuurd. Guido had het erg naar zijn zin en was lekker aan het puzzelen.

Vrijdag

Ik ben jarig! Vandaag is wel een ‘gewone’ werkdag voor mij, maar zelfs op werk hebben ze me verrast met mooie cadeaus en een versierd bureau. Zo leuk!

Dit weekend vier ik mijn verjaardag met een gezellig bakkie met mijn ouders en schoonouders.

Het is best een lange weekplog geworden, maar ik heb zoveel mooie foto’s gemaakt, die wilde ik toch graag delen. Wat vonden jullie ervan? Te lang of juist extra leuk?

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter