Weekplog: een week vol water

door Linda

Hebben jullie een leuke week gehad? Vandaag de warmste dag van de week overleefd? Pfoe wat was het warm zeg! Totaal niet mijn favoriete temperatuur.. Maar we hebben zeker ook genoten van het zonnige weer. Met de voetjes in het water hebben we de afgelopen dagen doorgebracht en met ventilator op de hoogste stand was het wel te doen. Ik heb ook nog wat online geshopt, het 2e deel van de Zeven Zussen uitgelezen en we zijn naar de kinderboerderij en de speeltuin geweest. Kijk je mee?

Zaterdag

We vierden Guido zijn verjaardag in de tuin omdat het zulk lekker weer was. We hebben de hele dag visite gehad, niet alleen van familie, maar ook de buren schoven even gezellig aan. ’s Middags hebben we het zwembadje opgezet en hebben de kinderen lekker in het water gespeeld.

Zondag

We verwachtten vandaag nog meer visite én het was Vaderdag. ’s Ochtends hebben Julia en Guido hun zelf gemaakte cadeautjes aan papa gegeven. We hadden er hier thuis een gemaakt en bij de opvang hebben ze een cadeautje geknutseld. Na het open maken van de cadeautjes zijn we op de fiets gestapt. We wilden graag nog 1 huis bekijken die net te koop was gezet. Het was een mooi stuk fietsen, onder andere langs het water. Zo mooi dat de kinderen dan ook zeggen wat ze allemaal zien! Bij dit speeltuintje zijn we nog even gestopt om even lekker te spelen (inclusief papa):

’s Middags kwam de laatste visite en hebben de kinderen weer lekker in het zwembadje gespeeld (ideaal zwembadje trouwens!). En ja, ik weet dat het een troep is, er is hard gespeeld dit weekend haha!

Maandag

Op maandag zijn de kinderen naar de opvang geweest en wij naar het werk. Toen Julia en Guido weer thuis waren ’s middags doken ze gelijk weer het zwembadje in. Wij genoten nog even van de zon in de tuin en gingen daarna met z’n allen buiten eten.

Dinsdag

Dinsdag kwam mijn bestelling van H&M binnen, waaronder deze leuke pata’s:

Julia was bij de gastouder een mooie zandkasteel aan het maken:

Woensdag

Het zwemvriendinnetje van Julia wilde graag met haar spelen, dus spraken we gezellig af op de kinderboerderij. Daar zit ook een speeltuintje bij waar de kinderen volop gebruik van hebben gemaakt. Ze moeten ook altijd even op de trekker zitten. Elk kind trouwens dat daar komt. Zo leuk!

Donderdag

Donderdagochtend werkte ik even thuis en zijn we halverwege de ochtend even een rondje om gegaan. Aan het eind van het rondje gespeeld in de speeltuin op de hoek, en daarna weer lekker in de tuin.

Het zwembad stond klaar met schoon water dus ze konden lekker spetteren.

Vrijdag

Vandaag zijn de kinderen weer naar de opvang geweest en hebben wij zitten zweten op werk. Net lekker pasta gekookt en gelukkig is het nu aan het afkoelen. De kinderen hebben we net op bed, al wil er één weer eens niet slapen.. raad eens wie..

Zo, dat was het weekoverzicht weer. Hebben jullie ook een leuke week gehad? Ik ben benieuwd! Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter