Weekplog: aan de slag met het huis en we gaan iets heel leuks doen!

door Linda

We zijn deze week volop met het huis bezig geweest. De plannen voor de verbouwing kregen vorm én er werd alvast een grote klus uitgevoerd. Één waar ik al een tijd naar uitgekeken had. Aan het eind van deze week gaan we iets heel leuks doen. Je leest het allemaal in dit nieuwe blog. Veel leesplezier!

Zaterdag

Vandaag kon ik heerlijk uitslapen, Bas zou de kinderen verzorgen. Ik nam het ervan want de afgelopen weken is Guido ’s nachts erg onrustig waardoor we veel gebroken nachten hebben (nog steeds helaas). Dus toen ik eenmaal beneden kwam kon ik gelijk aan de lunch voor de kinderen beginnen.. Na de lunch ging Julia met Bas naar zwemles. Gelukkig vond Guido het prima en konden ze een keer zonder huil- en driftbui van Guido weg. We hebben samen even de was gedaan en een filmpje gekeken. Later die middag vielen de folders in de bus en pakte ik er voor het eerst lekkere chocolade pepernootjes bij. Heerlijk!

Bloem kwam ook even gezellig koekeloeren:

Zondag

Zondagochtend wilde Julia graag een rondje gaan fietsen op haar roze fiets. Dat hebben we gedaan. Even een frisse neus halen en het was prima weer om op pad te gaan. ’s Middags ben ik begonnen met mijn Pinterest bords! Dat was leuk om te doen! En schreef ik een blog met knutselideeën voor de Dag van de Leidster van aanstaande donderdag. Deze ideeën en ideeën voor het huis staan er nu op. De komende tijd ga ik er verder mee aan de slag en zul je hier nog meer inspiratie vinden.

Maandag

Julia kon niet wachten om weer naar school te gaan. Ik ben zo blij dat ze het zo naar haar zin heeft! Guido had een leuke dag bij de gastouder en was naar de speeltuin geweest. Helemaal onder het zand kwam hij thuis! Nadat de kinderen lekker gegeten, gedoucht en op bed lagen, kwam Rick. Rick heeft de tekeningen voor de verbouwing van het huis gemaakt. We hebben deze avond de indeling voor de bovenverdieping gemaakt en de puntjes op de i gezet. We kunnen nu de aanvraag in gaan dienen! Ben zo benieuwd of het eindelijk allemaal werkelijkheid gaat worden!

Dinsdag

Het was een warme dag! Één van de laatste van dit jaar denk ik. Julia had weer veel zin om naar school te gaan en heeft het ook leuk gehad op de bso. Het was te warm om buiten te spelen dus heeft ze binnen met de grotere kinderen met een bal gespeeld. Nadat ik haar had opgehaald en we thuis kwamen, was Bas al begonnen met het eten en hebben de kinderen en ik nog even genoten van de laatste zonnestralen. Wat een dag!

Woensdag

Een dag waar ik lang naar uit heb gekeken: het nieuwe raam voor Julia haar kamer en het raam voor de badkamer werden geleverd en gezet. Julia haar kamer staat vol in de zon en dat heeft het houten kozijn geen goed gedaan. Het raam sloot niet meer lekker waardoor je de wind buiten aardig kon horen. Nu heeft ze een heel nieuw raam, dubbele beglazing en in kunsttof, ik ben er helemaal blij mee!

Toen de klussers met het raam bezig waren zijn Guido en ik aan de slag gegaan met het knutselen voor de Dag van de Leidster. Hij maakte een mooi knutselwerkje voor de gastouder. Mooi geworden he?!

Rond lunchtijd haalden Guido en ik Julia van school en hebben we lekker gegeten. We zijn nog even naar een speeltuintje in de buurt geweest en in de tuin gespeeld. Het was niet meer zo warm als gisteren, maar de zon scheen nog heerlijk!

Donderdag

De kinderen hadden eindelijk weer eens een nacht heerlijk geslapen. Julia werd net na onze wekker wakker en Guido hebben we wakker gemaakt. Heerlijk, doe mij dit maar elke dag! Samen met mijn moeder en Guido brachten we Julia naar school. Ze was al snel op het schoolplein verdwenen om met haar klasgenootjes te spelen. Guido en mijn moeder gingen naar mijn ouders huis en ik had een werkdag en ging dus naar kantoor.

Vrijdag

Vandaag zijn Bas en ik vrij. Guido is vanmorgen lekker bij de gastouder gaan spelen en Julia hebben we voor het eerst samen naar school gebracht. Wat vond ze dat mooi! Vanmiddag halen we ze weer op en gaan we wat leuk doen! Daar lees je volgende week meer over!

Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan? En misschien al leuke plannen voor dit weekend? Laat het me vooral weten hieronder in een reactie!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter