Weekoverzichten: De vloer wordt gelegd en Julia weer naar school!

door Linda

De zomervakantie is voorbij voor Julia dus zij ging deze week weer naar school, groep 2 alweer! In huis werd de vloer gelegd, het is prachtig geworden, en kon eindelijk de bank weer de kamer in. Hoe het geworden is en wat we verder deze week hebben gedaan lees je in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

We hadden alle cadeaus van de bruiloft in onze auto dus we gingen vanmorgen eerst alles wegbrengen naar het kersverse bruispaar.

Daarna haalden we de kinderen op die bij mijn ouders waren en heerlijk hadden geslapen. We waren allebei nog best brak van de bruiloft en deden het de rest van de dag rustig aan. Wat wasjes draaien en daar hield het wel weer mee op..

Zondag

Ik had 2 weken geleden al gereserveerd om vanmorgen te gaan zwemmen. In de ochtend mogen de kinderen die zwemles hebben namelijk oefenen in het diepe bad en zonder zwembandjes zwemmen. Julia vond het helemaal geweldig en liet alles zien waar ze al kon. Na een heerlijk ochtendje zwemmen gingen we naar huis. ’s Middags keken we Formule1 en ging ik nog even aan de slag in huis.

Maandag en dinsdag

Julia ging maandag voor het eerst weer naar school na de zomervakantie. Nu alweer naar groep 2, al voelt dat misschien nog niet zo aangezien het een combinatie klas is en ze dezelfde juffen heeft. Wel weer fijn dat het vertrouwd is. Ben benieuwd hoe snel ze weer gewend is.

Deze 2 dagen werd de vloer gelegd! Yeah! Eindelijk begint het weer op een huis te lijken en kunnen we weer normaal lopen. Het is prachtig geworden!

Woensdag

Guido en ik brachten Julia naar school en daarna begon ik aan het huishouden. Eind van de ochtend gingen we naar het zwembad voor Guido zijn overlevingszwemles. Wat was hij blij dat het weer mocht! Om half 1 haalden we Julia weer op van school en aten we een broodje. Julia wilde graag knutselen dus we gingen aan de slag met de nieuwe knutseldoos die ze nog had gekregen voor haar verjaardag. Daarna wilde ze oefenen met letters en ging ze daarmee aan de slag.

De schilder kwam nog langs om de plinten te verven. Het dekte alleen niet helemaal dus het zal nog een keertje moeten. Aan het eind van de middag pakten we de zwemtas weer in en gingen we weer naar het zwembad voor Julia haar zwemles. Omdat we pas rond half 6 terug zouden zijn besloten we wat te bestellen. Ik had een lekkere Turkse pizza!

Donderdag

Mijn ouders zijn lekker een paar dagen weg dus Bas heeft vandaag vrij genomen. Dat kwam op zich ook goed uit want de monteur van de keukenboer kwam om de verlichting van de keuken te maken, de plinten te plaatsen, naar een oplossing voor de gootsteen te kijken en de keukenkastjes af te maken. Bas kon ook nog in huis aan de slag met de kozijnen en nog wat andere klusjes. Julia ging weer naar school en ik ging naar kantoor. Tussen de middag ga ik meestal even wandelen en dit keer moest er voor werk wat gehaald worden bij de Action. Ik zag dat ze de schappen aan het vullen waren met sinterklaas spullen en nam gelijk 2 pietenpakjes mee. Ik grijp daar elk jaar mis mee. Nu heb ik ze 😉

Vrijdag

Guido ging met Bas mee naar de gastouder en ik bracht Julia naar school, maar ze had er helemaal geen zin in! Ze moet echt nog even wennen. Daarna ging ik naar mijn werk. ’s Middags ging Bas met de kinderen naar zijn moeder. Ze lieten de hond uit en gingen naar een leuke speeltuin.

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

8 comments

Serge 8 september 2021 - 19:35

Wat is t mooi geworden. Hier is de jongste ook weer naar school. Van de ene kant geniet ik van de rust. Van de andere kant mis ik het ook wel.

Reply
Fallon 8 september 2021 - 10:28

Klinkt als een heerlijke week en je hebt er ook nog eens prachtig weer bij gehad! Je vloer ook in één woord wauw! Vraag me alleen af hoe je deze onderhoud.

Reply
Kiki 8 september 2021 - 10:16

Oe, die vloer is echt te gek!! Love it!

Reply
Nienke van Oosten 7 september 2021 - 13:35

Wat is de vloer prachtig geworden! De kat staat er ook prachtig bij als accessoire 😉 Fijn dat het zwemmen weer mocht en kon

Reply
Lindaschrijftop 7 september 2021 - 12:00

Wij hebben de verjaardag van mijn dochter gevierd. Ze is 18 geworden, en wil bungee jumpen in Scheveningen.

Reply
Linda 7 september 2021 - 12:01

Gefeliciteerd! Spannend, bungee jumpen!

Reply
Joyce 7 september 2021 - 11:45

Die vloer is echt geweldig! En groep 2. De leukste klas. Ik geef namelijk groep 2 les. 😉

Dit weekend heb ik de bruiloft van mijn broertje en de 60ste verjaardag van mijn moeder. Druk genoeg.

Reply
Rosalyn 7 september 2021 - 10:42

Wat een mooie vloer zeg! Zo te zien is de kat er ook blij mee 😉 Leuk om te lezen dat je dochtertje al naar groep 2 gaat. Dan is ze net zo oud als het oudste dochtertje van mijn vriendin, die gaat ook naar groep 2. Ze zal wel snel weer in het ritme zitten!

Reply

Laat een reactie achter