Weekoverzichten: Een week met een lach en een traan..

door Linda

Het was een bijzondere week, aan de ene kant droevig en er moesten nog een aantal zaken geregeld worden. Aan de andere kant vierden we de liefde tijden de bruiloft van mijn zwager en schoonzus. Daarmee was het echt een week met een lach en een traan..

Zaterdag

Vandaag ben ik alleen met de kinderen thuis, Bas heeft het vrijgezellenfeestje van zijn broertje. Ze gaan met een discobus naar een soort hindernis parcours waar ze over allerlei obstakels moeten. Daarna hebben ze een barbecue en gaan ze met dezelfde discobus weer terug naar de woonplaats van Bas zijn broertje. Het was één groot zooitje uiteraard 😉

Ik heb een hele berg was en ben vandaag voornamelijk met het huishouden bezig. De kinderen vermaken zich zowel binnen als buiten. Guido oefent op het potje en dat gaat best goed! ’s Middags komen vrienden van ons nog langs om te kijken hoe het met me gaat na het vreselijke nieuws van vrijdag (mocht je het nog niet gelezen hebben, dan kun je dat hier terug lezen). Zo lief van ze!

Zondag

Het is onze trouwdag, we zijn 7 jaar getrouwd. We doen er eigenlijk niet zo veel aan vandaag. Bas heeft overal spierpijn en ik zit niet lekker in mijn vel. Ik ga nog even langs mijn zus en zwager die terug zijn van vakantie. Julia mag een mooie jurk lenen van mijn nichtje voor de bruiloft, aanstaande vrijdag.

Maandag en dinsdag

Het zijn rare dagen, er is een lege plek op kantoor. Ik mag aan de slag met een email om onze klanten op de hoogte te stellen van de dood van onze collega. Daarna komen er lieve kaartjes en mooie berichten van onze klanten binnen. Het zijn beladen dagen.. Maandag was ook de begrafenis. Helaas werden we hier te laat van op de hoogte gebracht en konden we er niet bij zijn. We hebben nu zelf gepland haar vrijdag te herdenken. Jammergenoeg kan ik hier zelf niet bij zijn omdat we dan de bruiloft hebben. Maar ik zal er vrijdag in gedachten ook bij zijn en niet alleen de liefde vieren, maar ook haar veel te korte leven..

Woensdag

Bas heeft vandaag vrij genomen om te schilderen, op te ruimen en het behang bij te snijden voor de plinten die er volgende week op komen. Vrijdag komen de mannen van de vloer om deze te egaliseren. Volgende week wordt dan de pvc vloer gelegd. Ik ga met Julia naar zwemles en daarna gaan we aan de slag met het maken van een mooie knutsel. ’s Middags had ik samen met Julia een afspraak bij de kapper. Julia haar haar is zo hard gegroeid dat er wel weer een stuk af mag.

Daarna gaan we met z’n allen naar de woonboulevard om de hoek om een nieuwe zonnebril te kopen voor Bas. Hij is hem kwijt geraakt tijdens het vrijgezellenfeest, afgelopen zaterdag. We moesten ook nog wat lampen voor in de gangen halen, handig voor als de elektricien komt, hangt straks gelijk alles 🙂

Donderdag

Ook vandaag is Bas vrij, er moet toch nog een hoop gedaan worden voordat het klaar is voor morgen. De elektricien komt nog om onze inductiekookplaat aan te sluiten en de lampen op te hangen, zowel beneden als op de kinderkamers. Er moeten nog wat schakelaars geplaatst worden en een spotje al vervangen. De kinderen gaan vandaag bij opa en oma spelen en ik ga naar kantoor.

Met opa en oma naar het klimbos!

Vrijdag

Vandaag is de bruiloft! We gaan er een mooi feestje van maken.

Dit weekend staat nog een bezoekje aan het zwembad op het programma. Ik heb er zin in! Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

1 comments

Fany Van Hemelen 7 september 2021 - 19:50

Dubbele gevoelens raar he x knuffel

Reply

Laat een reactie achter