Weekoverzichten: de plafonds worden gewit

door Linda

Het stucwerk is deze week afgerond. Wat is het mooi geworden! Deze week werden ook de plafonds geschilderd, had ik mijn tweede shockwavetherapie sessie en gingen we naar de speeltuin. Dit en meer lees je weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

De stukadoors legden vandaag de laatste hand aan het stucwerk. Bas ging nog aan de slag met de kraan in de nieuwe keuken die nog geplaatst moest worden. Gelukkig met hulp van mijn oom kreeg hij het voor elkaar om de kraan werkend te krijgen. Na de lunch bij mijn ouders gingen de kinderen en ik ook op weg naar huis. De kinderen vonden het mooi om te zien hoe het huis inmiddels weer was veranderd door het stucwerk. Al hadden we het leuk gehad bij mijn ouders, toch was het weer fijn om weer thuis te zijn! Ik begon met het draaien van een was, het schoonmaken van de douche en het toilet (het was echt te zien dat er deze week alleen bouwvakkers waren geweest) en het weer leefbaar maken van ons huisje. Tussendoor pakten we nog even de auto om de dozen behang die inmiddels waren binnengekomen op te halen. Al met al was het een productieve dag!

Zondag

Tijd voor wat qualitytime! Ik had gisteren weer een middagje zwembad voor ons geboekt dus vandaag even niets anders dan relaxen en plezier maken in het zwembad. De kinderen (en wij dan automatisch ook natuurlijk) hebben weer genoten.

Maandag

Vandaag werkte ik thuis omdat Julia niet helemaal lekker was. Gelukkig was het verder een prachtige dag en hadden we geen klussers in huis. Heerlijk! We pakten tussen de middag wat zonnestralen. Het was een fijne, rustige dag.

Dinsdag

Ook vandaag was ik thuis aan het werk, gelukkig werk ik op dinsdag niet meer de hele dag. Dat kwam nu wel goed uit. Ik plan nu mijn fysioafspraken op deze middag, dan hoef ik niet meer heen en weer tijdens werk. Ik kreeg mijn 2e sessie shockwavetherapie.. man, dat is echt afzien. Al is het maar 2 minuten.. je kunt het vergelijken met iemand die 2 minuten op je vinger staat te hameren. Dat het zo pijnlijk is komt omdat er op je vinger zowat geen vlees zit wat de schokjes op kan vangen, maar ze komen direct op bot. Niet fijn dus. Maar hopelijk werkt het wel!

Wachten bij de fysio

Woensdag

’s Ochtends speelden Julia en ik een spelletje en keek Guido een filmpje. Heerlijk met de openslaande deuren open. Daarna lekker naar buiten en besloten we een rondje speeltuintjes te doen. Daar kwamen we tijdens ons wandelrondje een aantal buurkinderen tegen. Daar hebben Julia en Guido fijn mee gespeeld. Na de lunch zijn we naar de speeltuin in de buurt gegaan. Hier hebben we heerlijk de hele middag gezeten en gespeeld. Met een fijn zonnetje was dat totaal geen straf!

Donderdag

Vandaag kwamen de Poolse mannen weer, dit keer niet om te stucen, maar om alle plafonds te witten. Zo fijn! Hierna kunnen we het boven zelf afmaken met het leggen van de vloeren, ophangen van de lampen en het inrichten. Dan is het boven klaar. Guido en Julia gingen vandaag bij mijn ouders spelen waar ook hun neefje aan het spelen was. Ze hadden het heel erg naar hun zin!

Julia en haar neefje

Vrijdag

We waren al op tijd op pad om naar de Kwantum te gaan om de gordijnen te bestellen. Het was er best druk maar uiteindelijk is het allemaal gelukt! Julia en ik werden in de winkel ook nog helemaal verliefd op een mooie roze stoel voor in haar nieuwe kamer. Ik zal hier later even een foto van delen. Sowieso wel leuk misschien om een kleine roomtour te delen? Laat het me maar weten in de reacties! Toen we thuis waren, kwamen we er achter dat we vergeten waren nog naar andere meubels te kijken. Daarom keken we even online en vonden in ieder geval een mooie servieskast en dressoir. Die gaan alvast op ons lijstje!

Heb jij een leuke week gehad? En wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

PS. Wil je nog meer weekoverzichten lezen? Bijvoorbeeld over de verbouwing? Dan kun je hier verder lezen.

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter