Weekoverzichten: De behanger komt!

door Linda

We zijn deze week zelf aan de slag gegaan met het schilderen van de kozijnen, want deze week komt de behanger! Hoe zou het behang dat we hebben uitgekozen er uiteindelijk uit komen te zien wanneer het hangt? We gaan het zien! Ook de man van de keuken komt om de inductiekookplaat te installeren, maar dit verloopt niet helemaal goed.. Dit en meer lees je weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Gisteren toen we de gordijnen gingen bestellen zag ik een hele gave stoel voor in Julia haar ‘nieuwe’ slaapkamer. We namen hem mee en vandaag zette ik hem in elkaar. Daarna begon ik met het schuren van de kozijnen terwijl Bas in Guido zijn kamer de laminaatvloer aan het leggen was. Ondertussen was de stukadoor er ook weer om de laatste puntjes op de i te zetten en het hier en daar bij te schuren. Het was een lekker klus dagje dus!

Zondag

We wilden graag nog Julia haar 5e verjaardag echt voor haar vieren. En dat deden we vandaag! Ze werd verwend door de opa’s en oma’s, ooms en tantes en vrienden van ons met de mooiste cadeaus. Ze voelde zich echt jarig!

Maandag

Julia ging vandaag naar de BSO en Guido weer naar de gastouder. Wij gingen weer aan het werk en tussendoor liep ik nog even naar de Action om ‘lichtbronnen’ te halen voor de nieuwe lampen van de kinderen. ’s Avonds aten we nog wat taart dat overgebleven was en dat was ook gelijk om te vieren dat mijn nieuwe website online stond. Wat ben ik blij! Mijn blog in een opgefrist jasje. Wat vinden jullie ervan?

Dinsdag

Julia en ik hadden vanmorgen wat tijd over en ik wilde daarvan profiteren door alvast te oefenen met Julia haar haar voor de komende bruiloft van mijn zwager en schoonzus. Mijn idee lukte en zag er leuk uit, dus zo gaan we het over een paar weken dragen! Leuk! ’s Middags was ik eerder klaar met werken (ik heb een aantal uren ingeleverd), en kon ik verder met de kozijnen. Het is best een klus, donderdag komen de behangers dus dan willen we het graag klaar hebben. Even doorwerken dus!

Woensdag

’s Ochtends vroeg had ik een zwemles voor Julia gepland. Ze vond het heerlijk dat ze weer mocht! Daarna gingen we even naar huis om wat te drinken. Ondertussen begon ik met het schilderen van de kozijnen. Zowel Julia als Guido hadden een slechte nacht gehad (ik dus automatisch ook), dus ze waren best moe en vonden het allemaal wel prima. Daarna pakten de kinderen hun fietsen en gingen we een rondje wandelen. Bij de speeltuintjes bleven we even om te spelen om daarna door te lopen naar de eendjes. Wat was het heerlijk in het zonnetje!

Donderdag

Het is vandaag weer oppasdag van opa en oma. Net als vorige week is ons neefje er ook dus ze kunnen weer lekker samen spelen! Ze gingen naar een grote speeltuin, een dorp verderop. Daar hebben de kinderen heerlijk gespeeld. Thuis kwam al vroeg de behanger en wat was hij goed zeg! We hebben, afgezien van de zolder, er voor gekozen om alles te laten behangen. De kinderkamers, de gangen en de woonkamer. Toen we thuis kwamen van ons werk bleek bijna het hele huis al af te zijn! Morgen komt hij nog terug voor de rest van de woonkamer en dan kunnen we dit deel ook afvinken. Zo blij mee!

Vrijdag

Al vroeg stond de behanger weer voor de deur om het laatste deel van de woonkamer te behangen. Weer een nieuw printje dus we waren benieuwd hoe deze bij de rest van de kamer zou staan. Het werd prachtig!

Daarna kwam ook de man van de keuken om onze Bora te installeren. Heerlijk! Eindelijk weer zelf uitgebreid kunnen koken. Althans, dat dachten we.. helaas waren de aansluitingen niet goed en waren ze vergeten om de keuken voor te bereiden op deze inductiekookplaat dus de Bora hebben we nu, maar hij doet het nog niet.. Helaas.. Hopelijk wordt het snel allemaal af- en werkbaar gemaakt.

Heb jij een leuke week gehad? En wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

PS. Wil je nog meer weekoverzichten lezen? Bijvoorbeeld over de verbouwing? Dan kun je hier verder lezen.

Verder lezen?

Laat een reactie achter