Weekoverzicht: We zijn er weer

door Linda

Het lange weekend heeft me goed gedaan. Ik kan er weer even tegenaan. En we hoorden deze week dat Julia haar school weer open gaat. Wat fijn voor haar! We waren druk met het thema piraten, we knutselden een schatkaart, een verrekijker en een schatkist. Ik schreef weer wat blogs en natuurlijk gingen we wandelen en maakte ik weer wat mooie plaatjes. Ook maakten we ons aan het einde van deze week op voor het aankomende winterweer. Je ziet het allemaal weer in een nieuw weekoverzicht, lees je mee?

Zaterdag

Oeh wat was het koud vandaag! We besloten er wel even uit te gaan. We belden Bas zijn moeder of we de hond uit konden laten. We reden naar het dorp waar Bas zijn ouders wonen, even verderop, waar oma al op ons stond te wachten. Julia mocht de hond aan de riem vasthouden. Wat trots was ze daarop! We hebben gezellig door het park gewandeld.

Zondag

Zondagochtend maakte ik een lekkere kwarktaart met bosvruchten. Deze moest nog wel even een poosje in de koelkast dus we konden hem mooi ’s middags opeten.

Na de lunch zijn we met mijn ouders op het Floriade terrein gaan wandelen. Het was heerlijk weer met een zonnetje dus je hoorde ons niet klagen!

’s Avonds zette ik het blog over een makkelijk te maken Valentijns ontbijt online. Hiermee wil ik laten zien dat je ook met kleine dingen een bijzondere start van de dag van maken.

Maandag en dinsdag

Op beide dagen deed ik weer mijn best om een goede juf, oppas en werknemer te zijn. Ik knutselde met Julia een verrekijker en een schatkaart. Dat was heel leuk om te doen met haar. Het thema is op dit moment piraten en dan in het bijzonder Woeste Willem. Ja, wie kent hem niet 😉 De knutselwerkjes showen we in de online les aan de juf.

https://youtu.be/_CMg3VWFWBA

Er kwam ’s avonds tijdens de persconferentie ook goed nieuws: de basisscholen gaan weer open! Heel fijn voor Julia dat ze haar klasgenoten weer kan zien en weer echt les kan krijgen.

Woensdag

Wat een snertweer is het vandaag! Het blijft maar regenen. Zodra het even droog was zijn we even met de paraplus naar buiten gegaan.

De kinderen vermaakten zich met een puzzel en apenkooiden in Guido zijn kamer. Ik kon wat opruimen in huis en alvast wat dingen weggooien ter voorbereiding van de verbouwing. ’s Avonds plaatste ik het blog over een snel te maken appeltaartje online. Wat kreeg ik daar leuke reacties op zeg!

Donderdag en vrijdag

De donderdag en de vrijdag waren allebei werkdagen voor mij. Ik hielp Julia met haar schoolwerk en online les, maar vrijdag haalde ik ook mijn schaatsen op bij mijn ouders, want er komt winterweer aan! Ben benieuwd hoeveel er gaat vallen, maar de laatste keer hebben we er zo van genoten, hopelijk kan dat dit keer weer!

Hoe was jouw week? En wat ga jij dit weekend doen? Ook genieten van de sneeuw? Hopen dat die wind wel meevalt en we lekker sneeuwballen kunnen gooien en sleeën! Laat het me weten in een reactie onder dit blog wat jouw plannen zijn!

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter