Weekoverzicht: We vieren Moederdag en scheppen de tuin leeg

door Linda

Helaas kon er vorige week geen weekoverzicht zijn. Ik heb mijn hand overbelast, maar deze week toch een weekoverzicht(je) kunnen maken (met links dus het heeft even geduurd ;-)). In dit weekoverzicht lees je over de vorderingen van de verbouwing, we gingen aan de slag in de tuin en we vierden Moederdag met hele mooie zelfgemaakte cadeaus. Lees je mee?

Zaterdag

’s Ochtends werd de container verwisseld. Bas was de afgelopen dagen samen met de buurman druk bezig met het leeg scheppen van de tuin voor onder andere de fundering. Ook het tuinhuis komt over een week en daar moest Bas ook nog de fundering voor maken. ’s Middags was het niet zulk lekker weer dus we besloten alvast bij mijn moeder op bezoek te gaan voor Moederdag. De kinderen gaven hun zelfgemaakte cadeaus en gingen daarna lekker spelen en wij konden bijpraten.

Zondag

Moederdag! Ik werd verrast met een mooi knutselwerk van Julia. Een mooi groot hart van kralen op een geschilderd blokje hout. Een echt standbeeld! Guido had ook wat gemaakt, maar had het zo goed verstopt dat hij het niet meer kond vinden!

We waren uitgenodigd voor mijn nichtje haar verjaardag. Eerst onweerde het dus we wachtten even voordat we op pad gingen. Het bleef toen droog en zelfs het zonnetje kwam tevoorschijn. We konden heerlijk in de tuin zitten met koffie en een heerlijk taartje. ’s Middags ging Bas weer verder met scheppen in de tuin. Zo mooi hoe de kinderen meehelpen met scheppen!

Maandag en dinsdag

Maandag en dinsdag bracht ik Julia naar de BSO. Gelukkig ging het nu wat beter, Julia heeft het wat meer naar haar zin en ze werken nu in bubbels om zo de verspreiding van Corona te voorkomen. Ik probeerde deze dagen wat te werken op kantoor. Ik heb mijn hand overbelast dus ik moet het nu met mijn linkerhand doen. Vandaar ook dat er maandag een gastblog online kwam en er zullen er nog een aantal hele leuke volgen. Zo hebben jullie toch leuke dingen om te lezen en misschien ook weer eens wat anders. De eerste ging over dé baby trends van nu van blogger Melissa.

Woensdag

Guido wilde gisteravond niet gaan slapen en bleef daarom nog even beneden. Dat was een tijd geleden dat dat voor was gekomen. Gelukkig ging hij later wel in zijn eigen bed slapen. Julia had zowaar wat uitgeslapen dus we waren wat later uit bed. Heerlijk! Nadat we gegeten en aangekleed waren, vertrokken we naar mijn moeder. Daar kletste ik wat bij, deden we een spelletje en dronken we wat.

’s Middags probeerde ik een blog te schrijven en speelden de kinderen lekker buiten in het zonnetje. Zo was het een heerlijke dag!

Donderdag

Hemelvaartsdag: we gingen verder in de tuin, althans, Bas deed het meeste werk uiteraard en de kinderen hielpen hem. Ik vermaakte me met wat werk in huis en met het laatste stuk van Zon, het zesde deel van de Zeven Zussen boekenserie. Aan het einde van de dag had ik hem uit en kon ik mooi beginnen aan het nieuwste deel.

Vrijdag

Vandaag gingen Bas en de buurman weer in de tuin aan de slag. De aannemer kwam nog even te bekijken hoe ver de mannen waren. Het ziet er goed uit dus maandag kunnen de professionals aan de slag 😉

Door mijn blessure is het niet zo’n heel lang weekoverzicht geworden, maar zo hebben jullie toch weer even gelezen hoe onze week verliep. Hoe was jouw week? Heb je nog wat leuks gedaan met Hemelvaart? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Fijn weekend en tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

1 comments

Miranda 21 mei 2021 - 08:12

Fijn dat er weer een weekverslagje is. Ben heel benieuwd hoe de verbouwing gaat worden. Ik blijf het volgen 🙂

Reply

Laat een reactie achter