Weekoverzicht: we vieren kerst en moeten naar de huisartsenpost

door Linda

In deze tweede week van de kerstvakantie vieren we Tweede Kerstdag, maak ik mooie foto’s in de duinen én op het strand, we moeten naar de notaris voor de hypotheek en beginnen we het nieuwe jaar bij de huisartsenpost. Hoe dat kwam en wat we nog meer gedaan hebben lees je in een nieuw weekoverzicht.

Zaterdag

Het is Tweede Kerstdag en we gaan met mijn ouders naar de Waterleidingduinen. In de middag zou het namelijk gaan regenen en ’s ochtends zou het nog even droog zijn. We hebben heerlijk gewandeld met de kinderen op de loopfiets.

Lekker door de plassen

Aan het eind van de middag kwamen mijn ouders nog even een borreltje drinken om de kerst af te sluiten. Zo werd het toch nog een gezellige kerst.

Zondag

Zondagochtend gaan we koffie drinken bij mijn schoonouders. De kinderen vermaakten zich weer heerlijk met al het speelgoed en de huisdieren. ’s Middags besluiten we verder niets te doen. Ik ga alleen nog even een rondje om met de kinderen. Bas maakt weer lekker zijn verse paste die we ’s avonds lekker opsmikkelen 🙂

Maandag

Maandagochtend starten we lekker. Guido slaapt ineens hele nachten door dus we komen echt even bij. De kinderen kijken ’s ochtends een filmpje en na de lunch rijden we naar het strand om door de duinen heen te wandelen en over het strand terug te lopen. Een heerlijke (én lange) wandeling!

Dinsdag

Dinsdag was een dag dat we zo min mogelijk hebben gedaan. Heerlijk, en daar is vakantie natuurlijk ook voor!

Woensdag

Vanmorgen komt Bas zijn broer langs om even de tekeningen van het huis en de verbouwing door te nemen. Daarna gaan ze buiten aan de slag met de boot. De buitenboordmotor moet er vanaf voordat het echt hard gaat vriezen. We eten een broodje en gaan daarna door naar mijn schoonouders om de kinderen even af te zetten. Wij moeten namelijk naar de notaris! Eindelijk is de hypotheek rond en gaan we tekenen.

Donderdag

Vandaag is het Oudjaarsdag. Bas voelde zich gistermiddag al niet zo lekker en wilde dit toch even laten checken. Hij had namelijk verhoging en vandaag toch echt koorts. Hij heeft gelukkig al vroeg een afspraak voor een coronatest. Hopelijk krijgen we snel een negatieve uitslag!

Vrijdag

Eindelijk is het 2021! Bas heeft nog steeds koorts en had een slechte nacht. Pas rond de middag krijgen goed nieuws over de coronatest: negatief. Goed nieuws, maar nu weten we nog niet wat er aan de hand is. Ik besluit de huisartsenpost te bellen en we kunnen vrijwel direct terecht bij een huisartsenpost even verderop. Mijn moeder kan snel bij ons zijn om op de kinderen te passen en wij stappen snel in de auto. Uit de testen blijkt Bas inderdaad een infectie ergens in zijn lichaam te hebben, maar hij lijkt het ergste al gehad te hebben. Verder is zijn bloeddruk te hoog waarvoor hij een afspraak bij zijn huisarts zal moeten maken. Hij zal het verder uit moeten zieken. Hopelijk voelt hij zich de komende dagen snel beter.

Hoewel wij het nieuwe jaar niet heel lekker begonnen zijn, hoop ik op een beter jaar dan het afgelopen jaar. Er is in ieder geval licht aan het einde van de tunnel! Voor LindaSchrijft was het een heel leuk en goed jaar. Ik heb veel leuke blogs mogen schrijven, heel veel nieuwe lezers en volgers mogen verwelkomen. Ik blijf ook komend jaar met heel veel plezier voor jullie schrijven. Er zullen vast weer leuke dingen voorbij komen!

Ik wil jullie bij deze een heel mooi en vooral gezond nieuw jaar wensen!

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

2 comments

henk 10 januari 2021 - 16:57

Mooie gebied; de waterleidingduinen; stond er ene keer oog in oog met een vos.

Reply
Linda 10 januari 2021 - 17:02

Oh gaaf! Die hebben wij helaas nog niet gezien.

Reply

Laat een reactie achter