Weekoverzicht: we zijn weer beter en gaan weer op pad!

door Linda

Na 2 weken met zijn vieren alleen in huis te hebben gezeten met Corona, mogen we er weer op uit! We maakten een fijne wandeling op het strand en gingen weer aan het werk. Wat fijn om weer naar buiten te kunnen! Wat we nog meer gedaan hebben lees je weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Ik mocht nog niet naar buiten (ik heb Corona) vandaag dus Bas ging met Julia naar zwemles. En ze kwam heel blij terug! Ze mag volgende week met kleren aan zwemmen! Wat was ze blij, mooi om te zien en we zijn natuurlijk heel trots op haar. Tijdens de zwemles van Julia maakte ik samen met Guido een lekkere bananencake. Hij vroeg al een paar dagen of we cupcakes konden maken samen, maar de bananen moesten ook echt op dus we gingen samen aan de slag met de bananencake. Hij vond dit ook heel leuk om te doen.

Zondag

Het was niet zulk best weer dit weekend, het regende veel, zowel buiten als binnen helaas. Bas en ik maakten een lekker ontbijt met croissantjes en verse jus. Bij het ontbijt zetten we het schaatsen aan, precies toen Sven Kramer moest schaatsen. ’s Middags, toen het even droog was, hebben we de auto gepakt en zijn we naar het strand gereden. Even een frisse neus halen na 2 weken thuis, wat genoten we ervan!

Maandag en dinsdag

Maandag ging ik voor het eerst weer naar kantoor, Bas weer naar zijn werk en de kinderen weer naar school en de opvang. Guido had heel veel zin om weer te gaan spelen en ook Julia had weer zin om naar school te gaan. ’s Middags haalde ik Julia uit school, maar ze wilde graag bij haar vriendinnetje spelen. Prima! Ik moest nog wat dingen afmaken voor het blog dat ’s avonds online zou komen dus dat heb ik toen gedaan. Rond het eind van de middag haalde ik haar weer op en had ze het erg naar haar zin gehad. Ze had het gemist! Dinsdag was voor ons allemaal een lange dag en eigenlijk niet veel nieuws.

Woensdag

Guido mocht eindelijk weer naar zwemles! Hij had er heel veel zin in! Ook zijn vriendin waar hij zwemles mee heeft, was er weer. Blijkbaar hadden onze beide gezinnen tegelijkertijd Corona. Ze vonden het allebei weer erg leuk. Na zwemles was hij wel erg moe en wilde hij niet mee om Julia uit school te halen. Bij het ophalen van Julia bleek zij al andere plannen te hebben en ze wilde graag met een vriendje spelen. Helaas kwam dat niet uit en ging ze toch met mij mee naar huis. We aten een broodje en deden gezellig een spelletje. Ze waren allebei moe en bouwden samen een hut om met de tablet een filmpje te kijken. Zo werd het een hele relaxte middag.

Donderdag

Guido mocht vanmorgen een zwemles inhalen, dus samen met mijn moeder ging hij vanmorgen naar het zwembad. Julia ging naar school en Bas en ik aan het werk. Ik merk dat we allemaal nog best wel moe zijn van Corona dus we doen het nog even rustig aan. Ik ga deze week ook vaak vroeg naar bed. Ik ben het gewoon helemaal zat aan het einde van de dag! Vandaag had ik een extra lange dag want ik had me nog opgegeven voor een webinar. Dat is wel super leuk dus het was een leuke lange dag!

Vrijdag

Ik bracht Julia weer naar school en Guido ging weer naar de gastouder. Bas was vanmiddag met de kinderen en ze zijn even naar de bouwmarkt geweest. Morgen gaan we beginnen met het leggen van de vloer op de eerste verdieping. Deze week kwamen de mooie dorpels binnen dus nu kunnen we echt aan de slag. Verder staat nog een afspraak met mijn vriendin op de planning voor dit weekend.

Wat ga jij dit weekend doen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter