Weekoverzicht: we kopen een boot!

door Linda

De afgelopen week is er best veel gebeurd. De kinderen, en dan met name Julia, waren niet helemaal fit. Ook ging we wandelen in de duinen en hadden we wat leuks want we gingen kijken voor een nieuwe boot! Een wens die al heel lang op ons verlanglijstje stond en we liepen toevallig tegen 2 mooie boten aan. In dit blog lees je er alles over. Lees je mee?

Zaterdag

Vandaag goot het van de lucht en waaide het nog steeds flink. De kinderen hadden slecht geslapen en met name Julia was niet helemaal fit. Maar om er toch even uit te zijn, pakten we de auto en gingen we kijken voor een andere boot. Onze vorige boot ligt nog wel achter ons huis, maar daar moet te veel aan gebeuren voordat we er weer mee kunnen varen. De wens voor een andere boot is er al lang en nu kwamen we er online 2 tegen die passen bij onze wensen en budget. Dus we gingen kijken bij de watersport winkel waar ze zouden staan. Maar toen we aankwamen, bleek dat de boten in de winterstalling stonden. We hebben een afspraak gemaakt om terug te komen en dat dan de boten uit de winterstalling zijn zodat we ze goed kunnen zien. We gingen weer terug naar huis. ’s Avonds stond Wie is de mol? weer op ons programma. Een van onze favoriete televisieprogramma’s!

Zondag

Vandaag haalden we tussen de buien en de storm door een frisse neus in de duinen. Dit is het enige stuk van de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ook honden aangelijnd mee mogen. Dus Joepie ging lekker mee!

Maandag en dinsdag

Maandag voelde Julia zich nog niet fit, ze had nog buikpijn en voelde warm. Dus ze bleef thuis vandaag, geen school voor haar. Ik bracht Guido naar school en zij lag op de bank. Gelukkig kon ik mijn halve dag vandaag thuiswerken zodat ik Julia in de gaten kon houden. Eind van de middag knapte ze weer wat op en wilde ze wel mee naar de zwemles van Guido. Daar heeft ze rustig zitten kleuren tot hij klaar was en zijn we weer naar huis gegaan. Dinsdag ging Julia weer naar school, ze had nog wel wat buikpijn, maar wilde het wel weer proberen. Uiteindelijk heeft ze het toch nog de hele dag volgehouden. ’s Avonds ging ik alvast mijn gesprek voor morgen met Caroline voorbereiden en nog wat taken afvinken.

Woensdag

Vanmorgen bracht ik de kinderen naar school, al hadden ze niet veel zin. Daarna had ik een fijn overleg met Caroline van De Techkoningin over het blog en de verbeteringen die we door willen gaan voeren. Het liep een beetje uit, maar het was een heel productief overleg. Joep stond te springen om een rondje te lopen, dus we hebben een extra groot rondje gewandeld zodat ik het gesprek ook nog even kunnen laten landen. Het was heerlijk in het zonnetje! Eenmaal thuis ging ik snel nog met wat schoonmaakmiddel het huis door en kroop daarna weer achter mijn laptop. Bas kwam tussen de middag naar huis en haalde de kinderen uit school. Broodjes smeren en door de auto in. We hebben vanmiddag namelijk een afspraak om twee boten te gaan bekijken. Spannend!

En ja hoor, we zijn geslaagd en kunnen dit voorjaar weer lekker gaan varen! Heerlijk!

Donderdag

Het was minder koud dan ik had gedacht. Stiekem had ik wel op sneeuw gehoopt, leuk om deze winter nog even door de sneeuw te lopen en mee te spelen voor de kinderen. Helaas was er niets gevallen. Eerst bracht ik de kinderen naar school en daarna stapte ik zelf op de fiets. Ik was aan de vroege kant, want ik wil morgen wat eerder naar huis 🙂 Bas haalde aan het einde van de middag de boodschappen en de kinderen weer op. ’s Avonds heb ik genoten van een nieuwe aflevering van Married at First Sight, heerlijke tv om mee te ontspannen 😉 Toen zagen we dat het buiten gesneeuwd had!

Vrijdag

Dit weekend gaan we wat leuks doen voor mijn vader zijn 70ste verjaardag! In een volgend weekoverzicht zal ik je hier meer over vertellen!

Heb jij leuke plannen voor dit weekend of komende week? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter