Weekoverzicht: We hebben nieuwe deuren!

door Linda

Deze week werden er weer klussen in het huis gedaan. Zo werden de tussendeuren geplaatst. Het was lekker weer dus ik besloot ook Julia mee te nemen naar het strand. In dit blog lees je hoe ze dat vond en natuurlijk wat we nog meer hebben gedaan deze week. Lees je mee?

Zaterdag

vandaag vierden we voor de laatste keer Julia haar verjaardag met mijn zussen, zwagers en kinderen. Dus zoals dat gaat begonnen we ’s ochtends met opruimen, schoonmaken en de Bas en de kinderen zetten nog de krabpaal in elkaar tot de visite kwam. Julia kreeg weer mooie cadeaus en samen met Guido speelde ze erop los met haar neefjes en nichtjes. Wat was het gezellig! We maakten de ‘verjaardag’ af door Chinees te bestellen en met z’n allen nog lekker te eten.

Zondag

Max Verstappen reed vandaag, ik ging samen met de kinderen nog even een rondje wandelen en speeltuintjes doen en daarna keek ik de race (deels, ondertussen verschoonde ik de bedden en deed ik de was). Verder was het een rustige dag. Even bijkomen van de afgelopen dagen.

Maandag en dinsdag

Julia ging met wat meer plezier naar school. Gelukkig! Dinsdag kwam ik haar uit school halen en ik had van tevoren gevraagd wat ze wilde gaan doen samen. Ze zei dat ze graag wilde stoepkrijten. Maar het was zulk lekker weer dus ik dacht, we gooien de plannen om, we gaan lekker naar het strand! Dat vond ze een geweldig idee dus we stapten samen op de fiets om lekker naar het strand te gaan. We hebben allebei ontzettend genoten!

Woensdag

Guido mocht vanmorgen weer naar zwemles. Hij is pas aan het einde van de ochtend aan de beurt dus ik kreeg telkens de vraag “Gaan we al?”. Wel mooi dat hij er zoveel zin in heeft!

Donderdag

Samen met mijn moeder brachten Guido en ik Julia naar school. Het gaat steeds weer wat beter met naar school gaan. Vorige week had ze er echt geen zin in en wilde ze alleen maar mijn hand vasthouden, nu gaat ze redelijk weer haar eigen gang op het schoolplein. Guido had ook niet zo’n zin vandaag, hij slaapt deze week niet zo goed ’s nachts. We zijn flink met hem aan het oefenen met zindelijk worden, misschien draagt dat ook bij aan de onrustige nachten. Maar eenmaal bij opa en oma ging hij lekker spelen.

’s Middags gingen ze nog naar een leuke speeltuin toen Julia ook uit school was. Daar plukte ze samen met opa hele mooie bloemen voor me. Zo lief!

Vrijdag

Julia vond het weer wat lastig om naar school te gaan. Gelukkig was haar vriendinnetje al op school en ging ze na even treuzelen gezellig met haar spelen. Guido ging naar naar de gastouder en wij aan het werk. Ondertussen werden thuis de deuren geplaatst! Yeah!

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

1 comments

Frederique 12 september 2021 - 12:18

Die nieuwe deuren zijn mooi zeg. Lekker weekje hebben jullie gehad zo.

Reply

Laat een reactie achter