Lifestyle,  Weekoverzichten

Weekoverzicht: We halen de tuin leeg en voor het eerst weer shoppen!

Deze week stond het aanpakken van de tuin op de planning. Alle tegels moesten eruit. Niet alleen voor de uitbouw die binnenkort van start gaat, maar ook voor de veranda die geplaatst gaat worden. Tijdens Guido zijn zwemles ging ik voor het eerst weer eens zonder afspraak naar een winkel. Dat was fijn! Wat ik shopte en wat we nog meer hebben gedaan lees je in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Het grote opruimen en inpakken is nu serieus begonnen! Ik begon in huis om onze grote kast met administratie, oude kleding, reiskoffers, enzovoorts allemaal in te pakken. Ik dacht dat het wel mee zou vallen maar uiteindelijk is het dan toch een grotere klus dan je dacht. Bas was ondertussen in de tuin bezig om op te ruimen en om alvast wat tegels naar de voortuin te verplaatsen. De kinderen zagen ondertussen nog een eendenpaartje met kleine eendjes zwemmen en wilden ze graag wat voeren.

Zondag

We doen het wat rustiger aan vandaag. Bas zet de racebaan in elkaar die Guido voor zijn verjaardag heeft gehad.

Het is een groot succes en ze spelen er de hele dag mee. Ik ga nog wel even naar boven om op te ruimen en om wat was weg te werken. Ook gaan de tuintegels op Marktplaats zodat we door kunnen met het voorwerk voor de veranda en plaats maken voor de uitbouw beneden.

Maandag

Vandaag een werkdag voor mij en Bas, de kinderen gaan naar school en de opvang. Vanavond zette ik een nieuw blog online met de recensie over de boekenserie De Zeven Zussen, dit keer deel 5: Maan. Mocht je hem nog niet gelezen hebben, dan kun je dat uiteraard nog even doen. Echt een aanrader!

Dinsdag

Koningsdag! We maken er een productieve dag van en we gaan allemaal naar buiten. Ik help Bas met de tegels eruit halen (het waren er 282..) en de kinderen gingen in het zand spelen. Natuurlijk wilden ze ook graag even helpen met de tegels:

‘s Middags ging Julia bij onze overburen spelen en bleef Guido bij Bas in de tuin. Ik was ondertussen naar boven om daar weer verder te gaan met inpakken. Volgend jaar doen we het feestje wel over, als er ook weer wat meer mogelijk is.

Woensdag

Guido stond op en vroeg gelijk al of hij naar zwemles mocht. Het scheelt dat zijn vriendinnetje ook bij hem in de groep zit, anders had hij er denk ik wel wat meer moeite mee gehad. Maar nu is hij super blij als hij naar zwemles mag, gelukkig maar! Tijdens Guido zijn zwemles (je mag er niet wachten) fietste ik snel even naar de Zeeman. Nu de winkels weer open zijn, wilde ik graag even kijken voor kleren voor de kinderen. Gelukkig was ik er op tijd, want al snel stond er een lange rij! Ik slaagde met wat korte broeken voor Guido en een jurkje en sneakersokken voor Julia.

‘s Middags wilde ik het graag rustig aan doen, we waren allemaal moe van de afgelopen dagen. Maar dat is niet helemaal gelukt. We liepen een rondje door de wijk en daarna wilden de kinderen graag buiten spelen met de buurjongen. Ik besloot dan ook nog maar wat te gaan inpakken. Aan het einde van de middag kwam Bas weer thuis en kwamen de kinderen ook weer binnen.

Donderdag

Het regent pijpenstelen vandaag! Laarzen aan en de kinderen gaan naar school en naar mijn ouders. Daar speelt Guido uitgebreid met de trein. Mooi om toegestuurd te krijgen wanneer je op kantoor zit 🙂

‘s Middags haalde mijn moeder Julia op van school en hebben ze lekker bij mijn ouders thuis gespeeld.

Vrijdag

Vandaag was het gelukkig droog toen ik Julia naar school bracht. Ze had er weer helemaal zin in! Het laatste dagje school voor de meivakantie begint!

Nog maar 2 weken voor de verbouwing gaat beginnen! Spannend! Op mijn Instagram vind je trouwens nog meer foto’s van de verbouwing en hier plaats ik ook korte verhaaltjes met wat we allemaal aan het doen zijn. Hoe was jouw week? Heb je nog wat leuks gedaan of meegemaakt? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Fijn weekend en tot volgende week!

Liefs,
Linda

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *