Weekoverzicht: we gaan naar de kermis!

door Linda

De feestweek is begonnen! We gaan deze week dus naar de kermis en er zijn allerlei andere activiteiten in ons dorp te doen. De kinderen zijn vanwege de kermis ook een paar dagen vrij. Maar deze week hadden we ook een verjaardag en gingen we weer naar zwemles. Lees je mee?

Zaterdag

Ik was samen met de rest wakker, maar bleef nog even boven om aan de was te beginnen. We hebben een redelijk druk weekend dus ik begin er maar vast mee. Aan het eind van de ochtend zijn we met z’n allen naar het bos gegaan waar de paarden een parcours gaan lopen en ook gingen springen. Ook Joep ging mee. Hij vond het heel leuk in het bos. ’s Middags deden we het wat rustig aan. Ik wilde ’s avonds nog naar de taptoe met Julia, maar dat was rond bedtijd dus vooraf even rustig aan. We gingen samen op de fiets en ze vond het heel erg leuk!

Zondag

Deze ochtend wilde ik brood gaan bakken samen met de kinderen. Helaas was het meel niet meer goed dus ging ik snel even door mijn voorraad heen. Het werden brownies waar Guido me wel even mee wilde helpen. Rond koffietijd waren ze klaar en hebben we ze lekker opgegeten. Na de lunch gingen we naar de verjaardag van een vriendin van ons. Maar we konden niet heel lang blijven want we gingen vanavond ook uit eten. Samen met mijn schoonfamilie gingen we pannenkoeken eten.

Maandag en dinsdag

Maandag en dinsdag gingen de kinderen naar school en gingen Julia, ik en Guido naar zwemles in het andere zwembad (ons eigen zwembad om de hoek is nog steeds niet gemaakt..). Het waren 2 best drukke dagen en ook niet al te best weer.

Woensdag

Deze ochtend ben ik samen met Joep, de kinderen zijn een ochtend naar school. Vanmiddag wil ik met ze naar de kermis. Ze hebben er super veel zin in als ze thuis komen. We eten een broodje en gaan dan wandelend naar de kermis. Mijn moeder gaat ook gezellig mee. De kinderen moeten even wennen aan de harde muziek, maar willen dan als eerst graag eendjes vangen.

Ze vinden het super leuk! We bewaren nog even de punten die ze gekregen hebben want ze weten nog niet wat ze willen hebben. We lopen verder en dan zien we een leuk baantje met auto’s die achter elkaar rijden. Daar willen ze wel in. Ook ga ik nog met Julia in een soort spin, maar dan met olifanten. Vond ze ook heel erg leuk.

Aan het einde van de middag gaan we weer terug. We drinken nog wat bij mijn moeder want de kinderen kunnen bijna niet meer lopen (zo moe zijn ze). Het was een geslaagde middag!

Donderdag

De kinderen zijn vanwege de kermis vandaag vrij. Bas neem Joep mee naar zijn werk en mijn moeder komt de kinderen ophalen. Elk jaar wanneer het kermis is gaan ze naar de speeltuin waar verschillende spelletjes te doen zijn. Vanmiddag haalt Bas hen dan weer op en gaan we naar de tandarts. Gelukkig ging dat allemaal goed! Het viel me 100% mee! Daarna weer naar huis waar ik nog even gewerkt heb. Toen gingen we direct door naar de kermis om voor de laatste keer in een paar attracties te gaan en eendjes te vangen.

Vrijdag

De kinderen zijn vandaag vrij (eigenlijk altijd een dag na de kermis). Ze hadden slecht geslapen vannacht. Misschien wat teveel indrukken van de kermis van gisteren. Ik liet eerst Joep uit en zag een hele mooie regenboog!

Daarna was het tijd voor mij om naar mijn werk te gaan. Helaas door de regen, maar goed, hopelijk is het op de terugweg droog.

Hoe was jouw week, en heb je al wat leuks gepland voor dit weekend?

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter