Weekoverzicht: we hebben de vouwwagen verkocht!

door Linda

Deze week kwamen er mensen kijken voor onze vouwwagen. En, we hebben hem verkocht! In dit blog lees je er meer over, maar ook over de kijkles bij zwemles en de oudergesprekken op school. Dit keer dus een uitgebreid weekoverzicht! Dus genoeg leesvoer! Lees je mee?

Zaterdag

Het was kijkles bij zwemles vanmorgen en aangezien Julia en Guido op hetzelfde tijdstip zwemmen, was het handig om met z’n tweeën te gaan. Ook leuk natuurlijk om ze weer eens te zien zwemmen. Zelf heb ik geen C diploma dus ik had geen idee wat Julia allemaal moest kunnen. Leuk om dat een keer gezien te hebben. Bas was bij Guido en beiden zwommen ze met kleren aan. Het ging goed en ze vonden het leuk dat we er allebei waren.

’s Middags hadden we afspraken met mensen die interesse hadden in onze vouwwagen. Het eerste gezin dat kwam kijken was meteen enthousiast dus de vouwwagen ging met hen mee. Fijn! Zij blij en wij blij. Guido vond het wel heel jammer dat de vouwwagen met iemand anders mee ging, maar ja, het is niet anders. Misschien dat we nog wel eens gaan kamperen, maar niet meer met een vouwwagen.

’s Avonds zaten Bas en ik weer klaar voor de laatste aflevering van Wie is de mol?, de finale! Dit jaar hadden we het allebei goed! Het was Jurre.

Zondag

Ik mocht vandaag lekker uitslapen, heerlijk! En eigenlijk stond er ook niets op de agenda. We maakten er een lekker luie zondag van. Nou ja, bijna dan. Samen met de kinderen zochten we een berg sokken uit (vinden zij een heel leuk klusje), bakte ik samen met Guido cupcakes, lieten we Joep uit en las ik lekker een eind in mijn boek. Een hele fijne zondag. Volgend weekend zal ook al druk worden, dus een dagje rust is dan ook wel lekker 😉

Maandag en dinsdag

Maandagmiddag was ik vrij en dat kwam goed uit, want er waren oudergesprekken. Allereerst had ik een gesprek met de juffen van Julia en daarna zat ik met de juf van Guido. Het was goed om de rapporten te bespreken en te horen van beide kanten hoe het met de kinderen gaat. De kinderen gingen mee naar de gesprekken en konden in het klaslokaal ernaast lekker spelen. Toen ik klaar was, was de middag alweer bijna voorbij en gingen we weer naar huis. Dinsdag was voor mij en Bas een gewone werkdag, de kinderen gingen naar school en erna naar de bso. ’s Avonds ging Bas trainen bij de basketbal en ging ik alvast aan de slag met een nieuwe blogopdracht. Leuk!

Woensdag

Voor vanmorgen had ik een aantal dingen op mijn to-do lijstje staan. Zo moest ik de verkeerd geleverde stofzuiger terug brengen naar het postnl punt, een cadeautje kopen voor het partijtje van een klasgenootje van Julia en wat mails beantwoorden en nog een blog opdracht afmaken. Maar het zonnetje scheen lekker dus ik besloot ook een wasje aan te zetten en buiten op te hangen. Nadat ik het cadeautje had gescoord en naar het postnl punt was geweest, fietste ik nog even langs mijn ouders. Al met al alsnog weer een druk ochtendje dus. Ik had geen tijd meer om Joep uit te laten dus ik nam hem maar mee al wandelend naar het schoolplein om de kinderen op te halen.

’s Middags kwam het vriendje van Julia van zwemles spelen. Met z’n 3-en konden de kinderen fijn spelen. De zon scheen nog steeds dus daar maakten we ook gebruik van. We gingen naar de speeltuin in de buurt zodat zij daar konden spelen. Na het buiten spelen gingen we naar huis voor een snoepje en wat drinken. De kinderen wilden toen nog graag een spelletje spelen en dat kon nog net voordat het vriendje weer werd opgehaald door zijn moeder. Zo hadden ze met z’n allen een gezellige middag. Toen Joep er weer uit moest, was Bas intussen ook thuis en liepen we met z’n allen naar het zwembad wat vandaag een stemlokaal was.

Donderdag

Op zich had ik afgelopen nacht best lekker geslapen, maar toch voelde ik me niet helemaal lekker. Maar zeker niet ziek genoeg om niet te gaan werken dus ik bracht de kinderen naar school en ging daarna naar mijn werk. De kinderen werden aan het einde van de dag opgehaald door mijn ouders en gingen daar lekker spelen. Bas haalde aan het einde van de middag de kinderen weer op en ook de boodschappen. ’s Avonds ging ik vroeg naar bed. Helemaal klaar met deze dag!

Vrijdag

Gisteren voelde ik me natuurlijk al niet lekker en afgelopen nacht kreeg ik koorts dus ik bleef vandaag thuis, in mijn bed en op de bank. Hopelijk snel weer beter, want we hebben leuke dingen gepland..

Heb jij leuke plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter