Weekoverzicht: voorjaarsvakantie en hutten bouwen

door Linda

Het is voorjaarsvakantie! Terwijl wij grotendeels gewoon verder werkten, gingen de kinderen leuke dingen doen. Ze speelden samen met hun nichtje bij opa en oma en ze bouwden een hut op hun kamer om in te slapen. Ik richtte me deze week op een aantal blog opdrachten en het verbeteren van de site. Allemaal hele leuke dingen!

Zaterdag

Na het personeelsfeestje gisteren, kon ik vandaag even wat langer blijven liggen. Bas ging met Guido en Julia naar zwemles en ik zorgde dat ik op tijd klaar stond om erna naar de verjaardag van mijn moeder te gaan. Daar waren ook mijn zussen, zwagers, neefjes en nichtjes. Het was erg gezellig en we hebben ook lekker gelunched samen. Daarna gingen we naar huis en ging ik aan de slag met een aantal blogopdrachten. Lekker schrijven! ’s Avonds keken Bas en ik samen naar een van de laatste afleveringen van Wie is de mol?. De finale komt er al snel weer aan! Wat is het weer snel gegaan.

Zondag

Ik was nog steeds super moe, dus Bas was zo lief dat ik ook vandaag mocht blijven liggen. Dat was heerlijk even. Verder hadden we een fijne pyjama dag vandaag. Puzzelen, beetje wandelen, spelletjes doen. Het was een echte zondag!

Maandag

Het is hier nu voorjaarsvakantie en vandaag kon ik thuiswerken. Terwijl de kinderen zich vermaakten met een puzzel, filmpje en spelen in huis, kon ik wat taken afstrepen. ’s Middags was ik vrij (zoals altijd) en zijn we lekker naar buiten gegaan want het zonnetje scheen heerlijk. Wel was het windje koud, maar dat deerde ons niet. We namen Joep ook mee en liepen naar een leuk speeltuintje verderop in ons dorp. Het was een fijne wandeling en terwijl de kinderen speelden en toevallig ook klasgenootjes tegen kwamen, zaten Joep en ik lekker op het bankje in de zon. Top!

Dinsdag

Ik bracht eerst de kinderen naar de bso en ging daarna zelf naar mijn werk. Na de werkdag ging ik nog even naar de supermarkt om de ingrediënten van mijn favoriete poké bowl te halen. Ik wilde deze namelijk morgen gaan maken. Bas haalde ondertussen de kinderen op en waren we allemaal weer gezellig thuis. Bas ging ’s avonds naar de basketbal en ik kroop nog even achter de computer om wat dingen af te maken.

Woensdag

De kinderen waren al vroeg wakker, al waren ze wel nog steeds wat moe van gisteren. Ze ontbeten met een filmpje en daarna lieten we Joep uit. We besloten door te lopen naar mijn ouders. Daar hebben de kinderen heerlijk zitten spelen. Eind van de ochtend gingen we weer naar huis waar we wat spelletjes deden en ik nog iets afmaakte voor een blog dat nog online zal komen. ’s Avonds keek ik nog de nieuwste aflevering van Married at frist sight en ging daarna lekker naar bed. De kinderen hebben dan wel vakantie, maar zijn ’s nachts veel aan het verwerken en onrustig. Ook deze nacht was het weer een paar keer raak dat ik even bij ze moest kijken. Ze zijn er zelf moe van, maar ik ook 😉

Donderdag

Afgelopen nacht hoefde ik er gelukkig maar 1 keer uit, dus ik kon verder aardig doorslapen. Dat deden ze zelf ook, want ze waren wat later uit bed. Ik moest zelf vandaag weer werken dus Guido moest ik wel uit bed halen. Ik maakte ons ontbijt en Bas liet Joep uit en ging daarna naar zijn werk. Mijn moeder kwam de kinderen ophalen en toen kon ik ook naar mijn werk. Ze hebben lekker gespeeld in een speeltuin een dorp hier verderop. En het was ook nog eens heerlijk weer! Aan het eind van de middag haalde Bas de kinderen weer op en ook de boodschappen. Fijn, iedereen en alles weer in huis! Bas had de kinderen beloofd dat ze vanavond in hun eigen hut op een van de slaapkamers mochten slapen, dus die hut gingen ze maken terwijl ik de boodschappen inruimde. Wat vonden ze het leuk dat ze dit weer mochten doen (vorige vakantie mochten ze ook in een zelf gebouwde hut slapen). Ik ben benieuwd hoe de nacht gaat 😉

Vrijdag

Afgelopen nacht ging het best goed met de kinderen in de hut. Ik ben maar 1x wakker geworden van ze en volgens mij hadden ze zelf prima geslapen. Bas is vandaag lekker vrij en gaat met de kinderen naar zijn oma in West-Friesland. Ik ga naar mijn werk en heb vanavond eigenlijk geen plannen. Heel fijn, want ik heb deze vakantieweek nog geen hele nacht doorgeslapen 😉

Heb jij leuke plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter