Weekoverzicht: Voorbereidingen op de verbouwing

door Linda

Deze week bekeken we de vloer die ook bij ons gelegd zal worden in een nieuwbouw huis, we wandelden naar het strand en gingen aan de slag in de tuin om alvast wat planten op te ruimen. Ook knutselden we veel deze week, onder andere een leuke paashaas! Lees je mee?

Zaterdag

Het was eindelijk weer eens een heerlijk nachtje en ik kon ook nog eens uitslapen. Fijn! ’s Middags gingen we op pad. Onze eerste stop was bij een nieuwbouw huis waar dezelfde vloer werd gelegd als die wij na de verbouwing zullen krijgen. Zo konden we even een indruk krijgen van hoe het eruit zou komen te zien.

Pvc vloer

De duinen en het strand waren maar een paar minuten rijden dus daar gingen we na ons bezoekje naartoe. We liepen door de duinen naar het strand waar we nog even hebben gezeten en de kinderen een zandkasteel maakten.

Zandkasteel maken

Zondag

Het was ook vandaag goed weer dus we gingen aan de slag in de tuin. Welke planten willen we houden, welke moeten we verhuizen en welke gaan er weg? We haalden een grote klimstruik weg en ik zette een paar mooie bomen die het veld moeten ruimen op Marktplaats. Het was een productieve dag!

Maandag

Gelukkig kon ik vandaag thuiswerken. Ik was helemaal vergeten dat het voorjaarsvakantie is en er geen BSO is. Op de BSO dagen, de maandag en dinsdag, in ons geval, kan Julia doorgaans de hele dag terecht in de vakanties. Ik had er dus niet bij nagedacht dat de BSO dicht is, en ik wat anders moest regelen. Thuiswerken dus. We gingen voor werktijd alvast op pad, even een boodschap halen. Een fijne wandeling en alvast een frisse neus. Daarna ging ik aan de slag terwijl Julia zicht vermaakte met een filmpje, bellen blazen en buiten spelen.

Dinsdag

Vandaag gingen we ook voor werktijd alvast op pad. Wel fijn als je ’s ochtends niet hoeft te rennen om op tijd voor school te zijn. Nu konden we de tijd gebruiken om rustig aan aan te kleden en een rondje te wandelen. Na onze wandeling ging Julia aan de slag met een verjaardagscadeau voor oma die morgen jarig is.

Woensdag

Woensdagochtend had Julia zin om te knutselen. Dat kwam mooi uit want dan konden ze allebei mooi een werkje maken voor oma haar verjaardag. Julia had de smaak te pakken want ze wilde nog meer knutselen. We zochten naar wat leuks op Pinterest en zagen daar een leuke paashaas. Dus die hebben we samen gemaakt. En hij is erg leuk geworden!

Paashaas knutselen

Maar daar bleef het niet bij want er moest ook een verrekijker gemaakt worden. En voor Guido uiteraard ook een. Zo waren we de hele ochtend lekker bezig. Na de lunch liepen we naar opa en oma voor de verjaardag van mijn moeder. De kinderen speelden heerlijk en aan het eind van de middag liepen we in het zonnetje weer terug naar huis. ’s Avonds zette ik mijn blog over Uitgekookt.nl live. En wat een leuke reacties kreeg ik daarop! šŸ™‚

Witlofstampot Uitgekookt.nl

Donderdag

Julia heeft natuurlijk vakantie dus ze ging samen met Guido mee om bij opa en oma te spelen. Ze zijn naar een speeltuin in de buurt geweest en hadden het erg naar hun zin.

Spelen in de speeltuin

Vrijdag

Bas was vandaag vrij dus hij kon met Julia op pad. Ik had een fijn werkdagje. En vandaag kwam ook die leuke winactie online op Instagram, waar ik het in mijn vorige weekoverzicht over had. Je kunt hele leuke kraamkaartjes winnen. Deze zijn niet alleen in te vullen voor papa’s & mama’s, maar ook voor papa’s & papa’s, mama’s & mama’s en alleenstaande ouders. Doe je ook mee? Ga dan snel naar mijn Instagram!

Hoe was jouw week? Genoten van de lekkere temperaturen en het zonnetje? Wat was het heerlijk hƩ?

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter