Weekoverzicht: Voor de eerste keer weer op school!

door Linda

Ik mocht deze week voor het eerst op Julia haar school komen en zelfs een stukje van de les meemaken. Julia behaalde tijdens haar zwemles ook haar laatste armbandje. Wat zijn we trots op haar! Dit en nog veel meer lees je in een nieuw weekoverzicht. Lees je mee?

Zaterdag

Bas ging samen met de kinderen ’s ochtends naar zijn werk terwijl ik lekker uit mocht slapen. Ze haalden onder andere Julia haar fiets op. Dat vond ze natuurlijk prachtig! Ze wilde hem thuis gelijk buiten schoon gaan maken en gaan fietsen.

Na de lunch ging ik samen met Julia naar zwemles, afgelopen week had ze hem even overgeslagen. En wat ging het goed! Maar ze werd uit de les gehaald en mocht met de zwemjuf meelopen naar het andere bad, het laatste bad! Wat was ze trots toen ik haar weer opwachtte bij de kleedkamers, en terecht! Thuis gekomen besloten we nog even in de Waterleidingduinen te gaan wandelen. Het was super lekker weer. De kinderen namen hun vliegtuigen mee en hadden het heel erg naar hun zin.

Zondag

’s Ochtends ging ik nog even aan de slag voor een gastblog en ik moest nog een paar bijpassende foto’s maken. Naast blogs voor mijn eigen blog ben ik nu ook bezig met het schrijven voor andere blogs. Leuk om te doen en hopelijk ontdekken zo nog meer mensen mijn blog. ’s Middags wilden de kinderen heel graag nog een keer naar de Waterleidingduinen. Dus de vliegtuigen gingen weer mee en we gingen weer op pad. Dit keer liepen we wat korter want vooral Guido had niet zoveel energie vandaag. Maar we hebben alsnog even lekker gewandeld.

Maandag en dinsdag

Maandag gingen we weer aan de slag. De kinderen weer naar school en de gastouder en Bas en ik naar ons werk. ’s Avonds had ik voor het eerst een ouderavond op de school van Julia. Wel voor maar 1 ouder en maximaal 5 ouders per tijdslot. Maar ik was allang blij dat we eens met de juffen konden doornemen wat de kinderen nu allemaal leren en waar ze mee bezig zijn.
Dinsdag was voor mij een halve werkdag. Ik haalde Julia uit school en daarna gingen we naar de stomerij om haar gordijnen weg te brengen. We laten ze lekker schoonmaken, dat was wel nodig na de verbouwing!

Woensdag

Guido mocht vanmorgen weer naar zwemles. Hij kijkt er zo naar uit! Het ging weer heel goed. ’s Middags besloot ik om met de kinderen lekker naar de speeltuin te gaan.

Donderdag

Vanmorgen mocht ik met Julia en nog 2 ouders eventjes in de klas kijken. De kinderen zaten in een kring, zongen liedjes en deden leuke spelletjes. Het was erg leuk om eens te zien, aangezien we door Corona niet echt een beeld hebben van wat er precies allemaal in de klas gedaan wordt. Julia is altijd erg moe als ze thuis komt en ‘weet’ dan niet meer wat ze die dag gedaan heeft. Dus echt veel van wat ze doet, weten we niet. Dus dit was heel erg leuk om te zien. Toen de kinderen buiten gingen spelen, gingen wij weer weg. Ik ging naar mijn werk. Guido was ondertussen met oma mee naar huis om daar lekker te spelen.

Vrijdag

Vandaag begon ik, nadat ik Julia naar school had gebracht, eerder op kantoor omdat ik gisteren natuurlijk later was. Bas was ’s middags met de kinderen en ging naar het tuincentrum. Toen ik weer thuis kwam had Julia een mooie grote bos bloemen voor me! Dat was een leuke verrassing!

Er zijn de komende week een aantal leuke activiteiten in ons dorp vanwege de ‘kermis’.Zondagochtend gaan we weer lekker met z’n allen zwemmen. Heel veel zin in! Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter