Lifestyle,  Weekoverzichten

Weekoverzicht: Volop sneeuwpret!

Wat hebben we een leuke week gehad! We hebben volop van de sneeuw genoten en dat doen we nog steeds. De slee ging elke dag mee naar school en de kinderen waren allebei heel erg blij dat ze weer naar school en de opvang mochten! Heerlijk spelen en de juf en vriendjes weer zien. Op woensdag maakte ik trouwens hele mooie foto’s van de Waterleidingduinen. Ik heb er een paar van in dit blog geplaatst. Lees je mee?

Zaterdag

Zaterdag zijn we even langs mijn zus geweest om schaatsen voor Guido op te halen. Vrijdag had ik al via Marktplaats schaatsen voor Julia gekocht en mijn eigen noren opgehaald bij mijn ouders. Ja ik kreeg schaatskoorts! En het was natuurlijk een spannend weekend omdat er sneeuw was voorspeld!

Zondag

De nacht van zaterdag op zondag werd het langzaamaan wit buiten. Dus zondagochtend waren we als een van de eersten buiten. Wat vonden de kinderen het geweldig! Er stond wel een aardige wind waardoor er sneeuwduinen waren ontstaan. Onze hele voortuin lag onder de sneeuw! De tuinen van de overkant weer niet, alles was naar onze kant geblazen. Snel liepen we een rondje om daarna terug te gaan naar huis en de slee te halen. We hadden een heerlijke dag in de sneeuw!

Maandag

Het was niet te doen om naar mijn werk te gaan dus ik werkte thuis. Ik bracht een hele blije Julia naar school op de slee en haalde haar ‘s middags weer met de slee op. Ze speelde in de achtertuin waar we een grote sneeuw glijbaan hadden gemaakt en probeerde een sneeuwpop te maken. Aan het eind van de middag kwamen ook Bas en Guido thuis en hebben we met z’n allen nog even een rondje door de wijk gemaakt met de slee.

Dinsdag

Ik kon ook vandaag Julia weer op de slee naar school brengen. Er lag nog genoeg sneeuw. Ik weet nog wel van vroeger dat ik dat ook zo geweldig vond, dus dat wil ik voor Julia ook, mooie sneeuwherinneringen maken! Guido ging ook weer met een blij gezicht naar de gastouder vandaag. En toen we allemaal weer thuis waren, gingen we met de slee naar de heuvel bij ons op de hoek waar al veel buurkinderen vanaf aan het sleeën waren.

Woensdag

Guido en ik brachten Julia op de slee weer naar school. Mooi om te zien dat alle ouders met sleetjes voor de school staan om hun kroost weg te brengen. Nadat Julia met de juf naar binnen was gegaan, ben ik met Guido nog een rondje gaan lopen. Hij wilde zelf ook nog graag een keer van de sneeuwheuvel af dus dat hebben we ook gedaan. Thuisgekomen keek Guido een filmpje en maakte ik mijn blogs voor deze week af. Onder andere deze lekkere kwarktaart met bosvruchten.

Tussen de middag haalden Guido en ik Julia weer op van school. Wat was ze weer blij! En ‘s middags zijn we naar de Waterleidingduinen gegaan waar het prachtig mooi was!

Donderdag

Mijn ouders pasten de donderdag weer op en ik ging lopend met mijn fiets aan de hand naar mijn werk. In de wijk is het nog erg glad, alleen de grote wegen zijn goed begaanbaar.

Hoe was jouw week? Heb je ook zo genoten van de sneeuw? Ik hoop dat we dit weekend nog even kunnen genieten van het ijs en nog even achter ons huis kunnen schaatsen. Daar kijk ik wel naar uit. De schaatsen hebben we in ieder geval in huis.

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *