Weekoverzicht: verjaardag vieren en zweten!

door Linda

Afgelopen weekend vierden we de verjaardagen van Bas en Julia. Het was super weer en heel gezellig! Maar het was ook zweten afgelopen week! Gelukkig hadden de we afgelopen dagen wat verkoeling en zaten we regelmatig aan de waterkant. Ik ging ook weer met Guido naar de huisarts voor een check van zijn oorontsteking. Hoe dat verlopen is en wat we nog meer hebben gedaan lees je in dit nieuwe blog. Lees je mee?

Zaterdag

Zaterdagochtend waren we er allemaal al vroeg uit. Vandaag vieren we de verjaardagen van Bas en Julia. Bas ging met Julia de taart ophalen die ik eerder die week had besteld en ik ging in huis aan de slag om de laatste dingen op te ruimen. Het was een hele gezellige dag waarbij ze allebei in het zonnetje stonden en leuke cadeautjes hebben gehad.

Zondag

Vanmorgen kwamen de opa en oma van Bas uit West-Friesland nog voor de verjaardagen van Bas en Julia. We hebben gezellig koffie gedronken en ook samen een broodje gegeten. ’s Middags zijn we nog naar het strand geweest. Julia had een bodyboard voor haar verjaardag gevraagd en gekregen dus die moest even getest worden. Er stond een fijn briesje op het strand dus het was daar heerlijk!

Maandag

Omdat het zomervakantie is, ben ik deze maandag vrij. Het zou warm weer worden, dus we hebben het zwembadje neergezet voor de kinderen. De partytent stond er ook nog dus de kinderen (en ik) konden mooi in de schaduw zitten. Ideaal! Maar voordat we gingen zwemmen, zijn we nog even bij mijn ouders op bezoek geweest. Het was nog te doen qua warmte om een rondje te lopen en bij hen even bij te tanken. Dat was wel weer gezellig! Daarna naar huis en een broodje gegeten. De kinderen waren nog moe van het drukke weekend dus ze deden er wat langer over, wat natuurlijk helemaal prima is. Toen we uit gegeten waren trokken de kinderen hun zwemkleren aan en gingen we naar het zwembadje. Ze hebben er de hele middag heerlijk in gespeeld.

Dinsdag

Gelukkig konden de kinderen vandaag gewoon naar de bso, waar ze een airco hebben. Het zou vandaag namelijk ruim 37 graden worden! Ik smeerde de kinderen voordat ze zouden gaan ook alvast helemaal in met zonnebrand en deed de fles in de tas. Samen met nog wat andere luchtige kleren voor als ze met water zouden gaan spelen of iets dergelijks. En die hadden ze uiteindelijk ook wel nodig want ze gingen ’s middags inderdaad met water spelen. ’s Ochtends hadden ze nog een les yoga voor het eerst gehad. Dat vonden ze allebei heel leuk en ’s avonds demonstreerden ze wat ze hadden geleerd.

Woensdag

Als eerste stond vandaag een check bij de huisarts op het programma. Er moest even gekeken worden naar de oorontsteking van Guido. Ondanks dat Guido nog steeds klachten heeft, vond de dokter het beter uit zien dan vorige week en mogen we stoppen met de druppels. Als hij dan weer koorts en niet lekker wordt, moeten we weer terug komen en krijgt hij antibiotica. Na de dokter moesten we nog even een boodschap halen in het dorp dus we fietsten lekker door. Het was nog niet te warm dus goed te doen. Bas had gisteren de hengels opgezocht dus de kinderen wilden graag even vissen. We vingen er 2! Deze gingen weer terug de sloot in toen ze het zat waren.

Het was tijd voor een broodje en toen begon het te regenen. Prima timing! Na de lunch wilde ik met de kinderen nog naar de speeltuin. Even uitrazen en dan ’s avonds lekker op tijd naar bed.

Donderdag

De ochtend startte voor mij al vroeg: er lag weer eens een schaap in het water. Dus we contacten de boer die hem uit het water moest komen halen. Ik kon daarna niet meer slapen dus het werd een lange dag voor mij. Gelukkig was het een beetje afgekoeld want het regende buiten. Mijn moeder kwam de kinderen na het ontbijt ophalen zodat ik naar mijn werk kon. Ze hebben heerlijk gespeeld en gekleurd. Na mijn werk ging ik nog even een laatste cadeautje halen voor mijn collega die met zwangerschapsverlof gaat morgen. Na het avondeten maakt ik een mooi pakketje van de knuffel en de cadeaubon die ik eerder deze week had gehaald.

Vrijdag

Bas was vandaag vrij voor de kinderen, zij waren alweer op tijd wakker dus ik verzorgde nog even het ontbijt voordat ik naar mijn werk ging. De kinderen gingen een hut bouwen en zijn, nadat ik wegging, met Bas boodschappen gaan doen en nog wat dingen voor de vouwwagen gaan halen. ’s Middags gingen ze nog samen vissen. Ze hebben een heerlijke dag gehad!

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog, vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter