Weekoverzicht: van Koningsdag tot het ziekenhuis

door Linda

Het was met recht een hele drukke en rare week. Zo gingen we naar de bloemencorso afgelopen weekend, maar moesten we ook met Bas naar het ziekenhuis. Ik had al een aantal blogs voorgewerkt dus dat kwam goed uit! Lees je mee?

Zaterdag

Vandaag is het kijkles bij de zwemlessen. Eigenlijk voel ik me nog niet fit, maar aangezien Julia en Guido tegelijkertijd zwemmen en ze met kleren aan moeten zwemmen, is het handiger om met z’n tweeen aanwezig te zijn. Daarom besluit ik toch ook maar naar het zwembad te gaan en Julia te gaan helpen met aan een uit kleden van haar natte kleren. Na de zwemles doen we rustig aan. De kinderen zijn moe van de afgelopen week school.

Aan het einde van de middag pakken we de fiets en gaan we kijken bij het bloemencorso. De kinderen konden mooi op een dakje staan dus zij konden het goed zien. Het was namelijk best druk! Er waren heel veel mooie wagens te zien.

Zondag

vandaag voelde ik me wel iets beter, maar ik ben er nog niet helemaal. Ik maakte er dus maar een rustig dagje van. Samen met de kinderen ging ik verder met de nieuwste Pokemon puzzel.

Maandag

Vanwege de vakantie werkte ik vandaag thuis. Dat kwam goed uit want helemaal fit was ik nog steeds niet.. ik begon wat eerder zodat ik een wat langere vrije middag met de kinderen had. We speelden spelletjes en wandelden met Joep.

Dinsdag

’s Ochtends bracht ik de kinderen naar de bso, waar ze de hele dag zouden worden opgevangen en leuke dingen zouden gaan doen. Ik ging vandaag de hele dag naar kantoor en haalde aan het einde van de middag de kinderen weer op.

’s Avonds ging Bas trainen, maar het ging niet helemaal goed met basketballen. Dus al strompelend kwam hij naar huis. De huisartsenpost had gezegd dat hij morgen maar naar zijn eigen dokter moest gaan.

Woensdag

Terwijl ik de kinderen verzorgde, belde Bas met zijn huisarts. Daar kon hij direct terecht. Maar daarna kon ie toch door naar het ziekenhuis. Er moest toch een foto worden gemaakt om te kijken of het niet gebroken was. Gelukkig bleek dat niet het geval en konden we al vrij snel weer naar huis.

Samen met Julia deed ik nog wat boodschappen en daarna haalde ik de boodschappen op bij de Jumbo.

Donderdag

Het is Koningsdag! Samen met de kinderen stap ik op de fiets om mijn ouders op te halen en daarna door te fietsen naar de vrijmarkt in ons dorp. De kinderen hadden wat spaargeld mee en kochten wat leesboekjes, Nerff speelgoed en een uiltje op zonne-energie. Na het slenteren over de markt waren de kinderen het zat en gingen we naar huis. ’s Middags deden we niet zoveel meer. Ik rommelde wat in huis en we gingen op tijd naar bed.

Vrijdag

Gisteravond had ik een Too Good To Go gescoord dus deze moest ik eerst ophalen. Daarna ging ik door naar mijn werk. Iets eerder zodat ik aan het einde van de middag met Julia naar zwemles kon.

Heb jij leuke plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter