Weekoverzicht: toch niet fit en Julia haalt haar zwemdiploma B

door Linda

Vandaag gelukkig weer een blog! Het was de afgelopen week naast school en werk druk met andere afspraken. Ook was en ben ik nog steeds niet helemaal fit, helaas. Minder tijd en energie dus voor blogs. Hopelijk kan ik er snel weer meer schrijven. Deze week ging Julia oefenen met kleren aan bij zwemles, gingen we naar de tandarts en ging ik samen met Julia op pad. Dit en meer lees je weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

De zaterdag is meestal mijn uitslaap-dag. En die had ik ook nog even nodig. Ondanks dat ik nu hersteld ben van corona, kreeg ik de afgelopen dagen last van een vervelende kriebelhoest. Voor de zekerheid nog een zelftest gedaan voordat ik met Julia naar zwemles ging, maar ben echt negatief. Dus op naar zwemles. Julia mocht vandaag oefenen met kleren aan, spannend of ze nu ook gelijk weer een briefje krijgt om af te mogen zwemmen. En toen ik haar weer ophaalde had ze hem! Dat heeft ze mooi binnen die paar lessen voor elkaar. Super leuk voor haar! Aankomende woensdag mag ze al afzwemmen dus dat is super snel.

Samen fietsten we nog even door naar het centrum om een cadeautje te kopen voor morgen, dan gaan we op visite bij mijn vriendin en haar man is net jarig geweest. We slaagden voor een cadeautje en liepen daarna samen naar de kringloopwinkel. Toevallig stonden daar nog een paar mooie rolschaatsen, die wilde Julia zo graag hebben! En die heeft ze ook verdiend!

Ondertussen was Bas bezig met het leggen van de nieuwe vloer op de overloop. Toen Julia en ik thuis kwamen lag deze er al bijna helemaal in! Heel blij mee.

Zondag

Vandaag ging Bas verder met de vloer in mijn werkkamer. Ben benieuwd hoe het er straks weer uit ziet als het helemaal af is! Ondertussen ging ik in huis aan de slag. Er moesten nog wasjes gedraaid worden en de wc en douche schoongemaakt. Guido had niet zoveel zin vandaag en wilde ook niet mee toen Julia en ik een rondje op de rolschaatsen gingen. Thuisgekomen pakte ik mijn agenda erbij om de planning voor de komende week te maken. Ik heb wat nieuwe opdrachten gekregen, maar we hebben naast ons werk nog meer afspraken deze week. Ik vind het dan altijd wel fijn om het op te schrijven zodat het uit mijn hoofd is.

Maandag en dinsdag

Maandag hadden we ’s middags een afspraak bij de hypotheekshop om onze hypotheek over te sluiten. Nu kunnen we het huis en de tuin afmaken. Julia had ik al uit school gehaald dus zij ging ook even met ons mee en dat ging prima. Dinsdag was voor ons allemaal een lange dag. Julia naar school en de BSO, Guido naar de gastouder en wij aan het werk. Vandaag geen andere afspraken gelukkig.

Woensdag

Het was een spannende dag! Eerst ging ik samen met Guido naar zwemles. Tijdens het wachten fietste ik naar de winkel om de eenhoorn knuffel te kopen die Julia afgelopen zaterdag in de winkel had gezien. Na zwemles haalden we Julia op van school, verwisselde ik Guido zijn zwemkleding voor die van Julia, en kwam Bas thuis van werk. We aten snel een broodje en sprongen op de fiets om naar het zwembad te gaan. We mochten met z’n drieën op de tribune zitten en Julia uiteraard op het bankje bij de afzwemmers. Ze deed het super goed! En aan het einde kreeg iedereen zijn B diploma.

Toen we Julia weer omgekleed hadden, liepen we naar de kantine waar opa en oma al zaten te wachten. Julia liet trots haar diploma zien. Daarna kreeg ze een cadeautje van ons (de eenhoorn) en van oma een mooie Anna (van Frozen) pop. Wat was ze blij!

Donderdag

Ik bracht samen met mijn moeder en Guido Julia naar school. Daarna ging Guido met mijn moeder mee en ging ik naar kantoor. De middag had ik vrij genomen voor een leuk project, daar vertel ik jullie later meer over! Guido had het in ieder geval naar zijn zin bij opa en oma.

Vrijdag

Vandaag hadden Julia en ik een afspraak bij de tandarts. Ik had de eerste 2 plekjes dus we waren snel aan de beurt. Het gebit van Julia zag er weer goed uit, ik moest even foto’s maken. Het duurde net iets langer dan ik had gehoopt dus we haastten ons terug naar huis om Julia haar schooltas te pakken die in de gang klaar stond en wandelden toen snel naar school. We zagen ouders net weg lopen dus Julia was echt net te laat. Maar ik zag de kinderen in de gang nog hun jas ophangen en rugtasjes uitpakken dus het was prima. Ik ging daarna zelf naar kantoor, op de fiets. Ik had geen rekening gehouden met de storm.. tijdens werk kreeg ik in de ouder appgroep van school door dat de school eerder dicht ging. Gelukkig mocht ik van mijn baas tussen de middag naar huis om thuis te werken en kon ik op de terugweg ook Guido ophalen. Bas haalde dan Julia op en waren we allemaal weer op tijd thuis.

Dit weekend doen we het even rustig aan, we hebben best een drukke week achter de rug. We zien wel even wat we gaan doen. Wat ga jij dit weekend doen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

1 comments

Astrid 18 februari 2022 - 20:50

Hoi Linda,
Vandaag heb ik mijn tuintafel gered en ben 1x i.v.p. 2 x met Balto en Cilla naar buiten geweest.
Wij hadden storm ook binnen want Cilla die had het te pakken. De glijbaan die we gekregen hadden voor der verjaardag gleed de tuin door. Dus ik zit al veel te lang binnen maar ik druf niet naar buiten.
Ik heb iedereen een berichtje gestuurd of ze veilig thuis kwamen. Ik vindt dit maar niets. Ik hou van uitdagingen maar dit is een stapje verder, ik ga het niet opzoeken.
Hopelijk is alles prima en kan je binnen lekker chillen. Liefs

Reply

Laat een reactie achter