Weekoverzicht: slecht slapen en Guido zijn eerste partijtje

door Linda

De afgelopen week hadden we onrustige nachten. Zowel de kinderen als wijzelf ware onrustig. Ik ben zelf bezig met het doorhakken van een aantal knopen en ook moeten de kinderen na de vakantie weer wennen aan school en had Guido zijn eerste partijtje. Spannende dingen allemaal! Lees je mee?

Zaterdag

De kinderen hadden eerst allebei zwemles, daarna gingen we samen eten en stapten we in de auto. We moesten nog 2 verjaardagen inhalen van de kinderen van mijn beste vriendinnetje. Het werd een gezellige middag, we hebben lekker bijgepraat en de kinderen hebben fijn samen gespeeld. ’s Avonds zaten Bas en ik klaar voor een van de laatste afleveringen van Wie is de Mol?. Maar we zitten nog steeds allebei op Jurre. Ben heel benieuwd naar volgende week, als we zien wie het echt is!

Zondag

Vandaag begon ik de dag met de kinderen en een wandeling met Joep. Ook wilde ik wat foto’s voor het blog maken (het licht was top vandaag!). Verder hebben we rustig aan gedaan, gewandeld en spelletjes gedaan.

Maandag en dinsdag

Maandag werkte ik een halve dag en was ik ’s middags met de kinderen. We hoefden niet naar zwemles dus we konden doen wat we wilden. We besloten het kikkerspel te gaan doen, een van onze favorieten. Dinsdag hadden Bas en ik een gewone werkdag en gingen de kinderen naar school en erna naar de bso. Ze gingen samen met de juf nagellakken. Gelukkiger kun je mijn kinderen niet krijgen 🙂 Toen ik thuis kwam showden ze trots hun gekleurde nagels.

Woensdag

Vannacht waren de kinderen onrustig, waardoor ik zelf ook slecht sliep. Gelukkig ben ik vandaag vrij en werden we wakker in een gedeeltelijk witte wereld. Het had gesneeuwd! De kinderen vonden het mooi om te zien en maakten op weg naar school sneeuwballen. Nadat ik de kinderen had weggebracht, had ik een online afspraak met Caroline van De Techkoningin. Zij helpt mij met de site en binnenkort zal deze opgefrist worden. Daar heb ik heel veel zin in! Na het inspirerende overleg ging ik met Joep op pad naar mijn ouders om daar een pons op te halen die ik kan gaan gebruiken voor mijn Fichero printer die ik laatst bij de Action had gekocht (lees hier mijn review). Ik wil hier graag stickers mee gaan maken voor Guido zijn traktatie, dus die pons leek me wel heel handig. Daarna was het alweer tijd om de kinderen uit school te halen. Zo’n woensdagochtend vliegt altijd voorbij! De kinderen wilden allebei met een klasgenootjes spelen, dus zo zat ik met 4 kinderen thuis. Het was gezellig druk en de kinderen hadden het naar hun zin, daar gaat het natuurlijk om.

Donderdag

Afgelopen nacht ging het niet al te best. Julia had een nachtmerrie en Guido moest naar de wc en kon daarna niet meer slapen (gelukkig was het pas 3 uur..). Pff.. dus ik begon iets wat brak aan deze dag. Voor mij en Bas een werkdag en voor de kinderen een schooldag waarna ze opgehaald werden door mijn ouders. Guido was merkbaar moe, dus eenmaal thuis hebben we lekker gegeten en gingen we op tijd naar bed. Even bijkomen!

Vrijdag

Deze nacht had ik zelf niet zo lekker geslapen, maar de kinderen gelukkig wel. Ik bracht de kinderen naar school, zette de tas met cadeautjes alvast klaar voor Guido en ging daarna zelf naar mijn werk. Het was een drukke maar gezellige werkdag! Tussendoor hoorde ik van Bas dat het goed was gegaan met Guido om mee te gaan naar het feestje. Dat was fijn om te horen. Hij vond het toch allemaal heel spannend. Bas ging zelf met Julia en haar vriendinnetje op pad om de vouwwagen op te halen. Er komen dit weekend mensen kijken en ik hoop dat een van hen hem over wil nemen en er zelf lekker mee op vakantie zal gaan.

Heb jij leuke plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter