Weekoverzicht: schoentje zetten en klussen!

door Linda

De kinderen zetten deze week voor het eerst hun schoen. Vooral Julia vind het helemaal leuk! Ook deden we nog een aantal klussen in huis, speelden we spelletjes en bracht ik de kinderen naar zwemles. Gelukkig knapt Guido dankzij de antibioticakuur weer op van zijn oorontsteking. Wat had hij veel pijn zeg! Dit en meer lees je natuurlijk weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Guido had gelukkig goed geslapen, het lijkt erop dat de medicijnen tegen zijn oorontsteking werken. Fijn! Maar ik merkte wel dat hij nog niet helemaal lekker was, dus we deden het vandaag rustig aan. Ik ging met Julia naar zwemles en daarna gingen we met z’n drieën een kerstlichtje kleien. Ze zijn in ieder geval heel erg leuk geworden! Ook speelden we samen nog een potje kwartet en Guido begon dit spelletje ook al goed door te krijgen. Zo leuk! Bas deed nog wat klusjes in huis zoals het ophangen van mijn mooie familiefoto die ik heb gehad. Ik schreef hier een blog over die je natuurlijk terug kunt lezen.

Myanimalfamily familiefoto

Zondag

Vanmorgen hebben de kinderen hun fietsen gepakt en zijn we een rondje door de wijk gaan lopen. Het was droog en prima weer voor een wandeling.

Oefenen op de fiets

’s Middags maakte ik met de kinderen een verlanglijstje die ze in hun schoen konden doen voor Sinterklaas. Ook kleurden en knutselden we samen een mooie egel.

Maandag en dinsdag

Maandag was een gewone werkdag voor mij, de kinderen gingen naar school en naar de gastouder, en Bas ging ook naar zijn werk. Toen ik thuis kwam lagen mijn visitekaartjes in de bus. Zo blij mee! Dinsdag was ik eerder vrij en haalde ik Julia uit school. Ze wilde graag samen een spelletje doen en daarna een rondje op haar fiets. Prima! Ik moest toch nog even naar de winkel om een boodschap te halen dus daar kon ze mooi heen fietsen terwijl ik er achteraan wandelde. Op de terugweg kwamen we nog langs een nieuw speeltuintje die natuurlijk uitgeprobeerd moest worden. We kwamen aan het einde van de middag weer thuis en toen kon ik weer beginnen aan de voorbereidingen voor het avondeten beginnen. Julia keek op de tablet naar het Sinterklaasjournaal.

Mijn nieuwe visitekaartjes!

Woensdag

Het ging weer een stuk beter met Guido dus hij ging vanmorgen blij naar zwemles. Na zwemles deden we het rustig aan. We haalden Julia samen op en aten daarna gezellig samen een broodje. Daarna wilden de kinderen graag kwartetten (dit Nijntje kwartet is echt een aanrader) en een rondje lopen. Ik denk dat de hele wijk ons wel hoorde want Julia was aan het oefenen met Sinterklaasliedjes. Het eindpunt was het nieuwe speeltuintje bij ons op de hoek. Er zijn veel speeltuintjes in de wijk weggehaald de laatste tijd, maar deze mocht blijven en is uitgebreid. Daar moesten we dus heen!

Donderdag

Guido en Julia hadden goed geslapen en wij dus ook. Fijn! Terwijl nog boven aan het omkleden waren, hoorden we vrolijk gegil van Julia beneden. Ze had nieuwe sloffen in haar schoen gehad. Ze was er zo blij mee dat ze ook mee naar school moesten om na school bij oma aan te trekken. Guido vermaakte zich weer bij mijn ouders met de duplo. Hij had zelfs geen tijd om mee naar school te gaan om Julia op te halen.

Aan het eind van de middag haalde Bas de boodschappen op en daarna de kinderen. Ik was druk op mijn werk met de voorbereidingen van Black Friday dus ik had een hele leuke maar drukke dag. ’s Avonds keek ik een fijne kerstfilm. Ja ik weet het, lekker op tijd 😉

Vrijdag

Vandaag bracht ik Julia naar school en Guido ging naar de gastouder. Bas en ik gingen naar het werk. ’s Middags haalde Bas de kinderen op en ging met hen naar zijn opa en oma in West-Friesland.

We hebben nog niet echt plannen voor dit weekend, even kijken wat we in huis gaan doen. Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

1 comments

Astrid 24 november 2021 - 00:09

Hoi Linda,
Fijn om het allemaal te horen, nou helaas waren wij niet thuis. Cilla vond sintmaarten zoo leuk al dat zingen. Super schattig was dat💖 anders hadden we best mee willen zingen!
De speeltuin bij jullie is echt gaaf! Ik hoop er snel met mijn neefje te kunen spelen!!

Reply

Laat een reactie achter