Weekoverzicht: Opbouwen en afbreken

door Linda

Helaas is dit weekoverzicht wegens verdrietige omstandigheden niet helemaal compleet. Maar je kunt in ieder geval wel lezen welke stappen wij en de verbouwingsmannen hebben gemaakt voor de verbouwing. Hopelijk vinden jullie het alsnog leuk om te lezen!

Zaterdag

Bas ging vandaag weer aan de klus. Er moesten wat bakstenen aan de zijkant van de 1e verdieping weggehaald worden zodat er straks netjes tegenaan gemetseld kan worden. Ook moest het muurtje verder afgebroken en weggehaald worden. Ondertussen hield ik de kinderen in de gaten en ruimde wat op in huis. Je kent het waarschijnlijk wel 😉 Aan het einde van de dag ging Bas nog even met de kinderen zwemmen om af te koelen. Daarna sprongen ze onder de douche terwijl ik het eten maakte.

Zondag

Het voorwerk voor de komende week was weer gedaan dus vandaag kon ik aan de slag en waren de rollen wat omgedraaid. Ik begon met het inpakken van de spullen uit de keuken die we voorlopig niet meer nodig hebben en stopte dat in de verhuisdozen. Bas reed nog een paar keer naar zijn werk om deze én andere spullen die we wel even kunnen missen, naar zijn werk te brengen. Ondertussen zette ik ook nog een aantal dingen op Marktplaats en moest er ook echt even een sopje op een aantal plaatsten in het huis doorheen. Aan het eind van de middag ging Bas weer met de kinderen zwemmen in de vaart achter ons huis. Even afkoelen!

Maandag

Ik kon vandaag nog thuis werken, we hebben Julia gisteren niet laten testen (deze datum kregen we van de GGD door), dus ze blijft deze week nog thuis. De rest van de week zal Bas thuis zijn, ook omdat er nog wel wat verbouwingsklusjes zijn die hij zelf kan doen. De mannen waren vandaag druk bezig met het metselen van de buitenmuur.

De daken werden ook nog geïsoleerd!

Dinsdag

Ik ging vandaag weer naar mijn werk, Julia kon even bij mijn ouders spelen want Bas kon de ochtend toch helaas niet vrij zijn. Maar we konden het zo mooi oplossen. ’s Middags ging hij met Julia aan de slag in huis. Ze haalden al het laminaat uit het huis. Wat vond ze het mooi om daaraan mee te helpen!

Woensdag

Bas was vandaag ook vrij dus ik kon rustig met Guido naar zwemles terwijl Julia thuis bleef. Hij had er weer zin in! Toen ik hem had afgezet fietste ik naar de Hema om een cadeautje voor mijn zus te halen die vandaag jarig was maar waar we aanstaande zaterdag even wat gaan drinken. Ik kwam bij de Hema zulke leuke zomerkleren tegen voor kinderen, ik maakte er een filmpje van en plaatste deze op Instagram. Heb jij de collectie al gezien?
Daarna haalde ik Guido weer op en gingen we naar huis om een broodje te eten. Bas was druk met het eruit jekkeren van de betonvloer zodat de vloerverwarming er binnenkort in kan.

De mannen gingen vandaag weer door met metselen en kwamen al een heel eind!

Donderdag

Guido mocht vanmorgen zijn zwemles van vorige week inhalen en werd door mijn moeder opgehaald om dat te gaan doen en daarna bij haar te spelen. Hij vond het super leuk dat hij nog een keer mocht! Julia was bij Bas en hielp hem met klussen.

Vrijdag

Hoe was jouw week?

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

PS. Wil je nog meer weekoverzichten lezen? Bijvoorbeeld over de verbouwing? Dan kun je hier verder lezen.

Verder lezen?

Laat een reactie achter