Weekoverzicht: op pad voor een vloer en knutselen wat af

door Linda

We hebben een leuke week achter de rug. Dit weekend konden we eindelijk op pad om een vloer voor mijn werkkamer uit te zoeken en we gingen lekker zwemmen. Maar de kinderen waren deze week ook erg moe en sliepen slecht. Niet heel fijn als het allemaal gewoon door gaat. Hoe we dat hebben aangepakt lees je in een nieuwe weekoverzicht.

Zaterdag

Ik had niet zo’n goede nacht gehad met de kinderen dus ik mocht wat langer blijven liggen vandaag. Heerlijk, dat had ik echt even nodig. Toen ik beneden kwam ging ik met Bas aan de slag om de woonkamer op te ruimen. Het was nogal een bende van de afgelopen dagen. Daarna was het alweer tijd om een broodje te smeren en om met Julia naar zwemles te gaan. Julia had weer goed haar best gedaan en zich uitgeleefd in het water. Toen we samen weer thuis kwamen pakten we de auto om met z’n allen naar de bouwmarkt te gaan. Eindelijk konden we een vloer gaan bekijken. We slaagden voor een mooie pvc vloer. Deze komt in mijn werkkamer te liggen en op onze overloop. Ideaal in combinatie met de aangrenzende badkamer. Missie geslaagd! Op de terugweg reden we nog langs de kinderboerderij en hebben we het kabouterpad weer gelopen. De kinderen vinden dat super leuk om te doen.

Zondag

Zondagochtend ging ik met de kinderen aan de slag met het maken van Valentijnskaartjes. Het knippen en plakken is altijd een leuke bezigheid en daarna kan ik er een mooi blog over schrijven. Deze staat al online en mocht je hem gemist hebben dan kun je hem natuurlijk teruglezen. ’s Middags gingen we met z’n allen naar het zwembad. Je kunt de kinderen niet blijer maken! Ze vonden het weer geweldig!

Maandag en dinsdag

Maandag ging Julia weer naar school en Guido naar de opvang. Bas en ik gingen aan het werk. ’s Avonds ging ik aan de slag met het schrijven van nieuwe blogs. Er zijn nieuwe, super leuke opdrachten binnen gekomen. Volgende week mag ik weer wat leuks weg gaan geven op mijn blog en iedereen kan meedoen! Zo leuk!

Woensdag

Guido had heel veel zin om weer te gaan zwemmen. Samen met nog een ander kindje zit hij nu in het laatste deel van Overlevingszwemmen. Omdat ze maar met z’n tweeën zijn in plaats van 6 kinderen, hebben ze extra tijd en zijn ze al begonnen met de basiszwemvaardigheden. Zo kan Guido al bijna de borstcrawl en leerden ze deze week de schoolslag met de benen, het maken van ‘pannenkoeken’. Mooi om te zien en ben blij dat hij er zoveel plezier in heeft. Hij was wel moe na zwemles. Julia kwam ook wit uit school. Dan weet ik al dat ze heel erg moe is. Geen plannen voor vanmiddag dus. We doen rustig aan, spelen spelletjes en de kinderen wilden graag samen op hun kamer spelen. Toen ik boven kwam om een was aan te zetten, zag ik dat ze samen een hut hadden gebouwd en tablet zaten te kijken.

Donderdag

Ik was gisteravond vroeg naar bed gegaan, maar later die avond werd Guido huilend wakker. De rest van de nacht was ook niet om over naar huis te schrijven. Julia werd ook nog wakker en wilde wat drinken.. pff. Vanavond nog maar een poging doen om op tijd naar bed te gaan. Samen met mijn moeder en Guido brachten we Julia naar school. Guido ging daarna met mijn moeder mee en ging daar lekker spelen. ’s Middags heeft Julia zitten kleuren met opa en ging Guido met oma spelen. Ze hebben zich prima vermaakt dus.

Vrijdag

Gelukkig hadden de kinderen goed geslapen, alleen ikzelf weer eens niet. Zul je altijd zien, slapen ze de nacht weer helemaal door, kun je zelf slecht in slaap komen en word je zelf ’s nachts wakker. Maar goed. Ik bracht Julia naar school en Bas bracht Guido naar de gastouder. Daarna pakte ik mijn spullen om naar kantoor te gaan. Ik had ook nog lekkere chocoladetruffels gemaakt dus deze bracht ik bij mijn ouders langs. Mijn vader is jarig vandaag! We ‘vieren’ het zondag, maar dan heeft hij alvast wat lekkers om het te vieren. Bas haalde ’s middags de kinderen weer op en ging met ze naar oma. Daar lieten ze de hond uit en konden ze lekker spelen.

Heb jij nog wat leuks gedaan afgelopen week? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter