Weekoverzicht: ongeluk zit in een klein hoekje..

door Linda

Het was me het weekje wel.. Het weekend hebben we lekker gewandeld in het bos en in de duinen, maar vanaf maandag ging het even niet zo goed. Ik kreeg een ongelukje en Guido werd ook nog ziek. Maar we maakten ook meters met de voorbereidingen voor de verbouwing. Volgende week gaan we beginnen met slopen! Nu gaat het opeens snel! Benieuwd naar een mooi verslag van de afgelopen week? Lees dan snel verder!

Zaterdag

Zaterdagochtend maakten we een heerlijke wandeling door het bos bij ons in de buurt. De kinderen hadden hun loopfiets mee dus reden mooi met ons mee.

Na onze wandeling in het bos besloten we een lekker visje te gaan halen. We haalden kibbeling die we thuis opaten. Dat was alweer een tijd geleden!

’s Avonds keken we Wie is de mol? en kwamen we erachter dat Renée de mol was. We hadden wel zo’n vermoeden maar hadden gehoopt op Rocky. Ach, het was een leuk seizoen en we kijken weer uit naar de volgende!

Zondag

Vanmorgen kwam de buurman even langs om de verbouwing en de planning even te bespreken. Ondertussen bakte ik lekkere paasbroodjes die jullie binnenkort op het blog terug zullen zien én ik maakte mijn lekkere fudge met een Paas tintje.

De kinderen knutselden nog een paashaas. Na de lunch (met een paasbroodje uiteraard) kwam Bas zijn vriend langs. Hij helpt ons elk jaar met onze belastingaangifte. En aangezien we het afgelopen jaar nogal wat bijzondere dingen hebben gedaan (nieuwe baan, stuk grond gekocht, hypotheek overgesloten, enzovoorts), was er nogal wat om uit te zoeken. Heel fijn dat dit nu gedaan is!

Aan het einde van de middag besloten we, nadat we al de hele middag binnen waren geweest, nog even de benen te strekken. Julia wilde graag naar de herten, dus we hebben lekker nog even een stukje gewandeld.

Maandag

’s Ochtends bracht ik Julia naar school en Bas bracht Guido naar de gastouder. Toen ik Julia ’s middags uit school kwam, vroeg ze of ze met een klasgenootje mocht spelen. Ik vond het prima en de moeder van het klasgenootje ook dus ik liep zonder Julia weer naar huis. Maar toen ik haar later weer op wilde halen had ze daar geen zin in. Ze had het zo naar haar zin bij het klasgenootje. Maar goed, uiteindelijk ging ze mee. We waren nog geen 5 meter van het huis of Julia besloot over een paaltje te springen. Ze had niet gezien dat er ook nog een los paaltje tegenaan stond, met als resultaat dat het paaltje vol op mijn voet viel.. Thuisgekomen heb ik de plek meteen gekoeld, maar mijn voet begon al dik te worden..

Dinsdag

Gelukkig voelde mijn voet bij het opstaan een stuk beter. De zwelling was weg, alleen nog heel blauw en wat pijnlijk, maar ik kon er weer op lopen. Met Guido ging het wat minder. Hij kwam met glazige ogen uit bed en had koorts en buikpijn. Ik werkte daarom thuis. Gelukkig kon dit en kon ik Guido verzorgen en zelf werken terwijl hij op de bank lag met een filmpje en zijn favoriete speelgoed.

Woensdag

Na een slechte nacht maakten we ons klaar om Julia naar school te brengen. Guido had nog steeds koorts, ’s ochtends 38,4 en ’s middags liep het op naar 39,9.. toch speelde hij ’s ochtends nog wat, maar ’s middags ging het dus minder en viel hij zwetend in slaap op de bank terwijl Julia Bas buiten aan het helpen was. Bas was met Julia alvast begonnen met het leegmaken van de schuur. Een mooi klusje om samen te doen. Ik ging ondertussen aan de slag met het maken van foto’s voor een heel leuk blog dat binnenkort online komt. Misschien hebben jullie deze al voorbij zien komen in mijn Instagram stories.

Donderdag

Guido was weer onrustig vannacht, dus wel sliepen alle 3 slecht. Ik bleef ook vandaag thuis om voor hem te zorgen. Julia brachten we nog naar school om daarna weer naar huis te gaan en aan het werk. Maar hij leek wel wat alerter dan de afgelopen dagen. De koorts was er nog wel, maar gelukkig ging het wat omlaag. Hij speelde wat meer en wilde ook weer een broodje tussen de middag. Gelukkig!

Vrijdag

De ochtend begon goed! Guido begon zonder koorts, maar voor de veiligheid en om hem nog wat rust te gunnen om echt goed op te knappen bleef hij nog een dagje thuis. Ik werkte de ochtend thuis en Bas zou ’s middags vrij zijn dus kon hij me mooi overnemen.

Hoe was jouw week? Hopelijk wat beter dan die van ons.. Laat het me maar weten in een reactie onder dit blog. Ben wel toe aan wat gezellige reacties 😉

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

3 comments

Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh 13 maart 2021 - 13:35

Wat een week! Hoe gaat het met je voet en is Guido weer helemaal beter? Gaaf hoor dat jullie een stuk grond hebben gekocht. En wat een prachtig natuurgebied waar jullie wandelen!

Reply
Linda 13 maart 2021 - 15:02

Nou he! Met mijn voet gaat het weer beter, kan normaal lopen, alleen zie je allemaal bloeduitstortingen. En Guido is ook weer beter! Gelukkig! Fijne week!

Reply
Corrina 13 maart 2021 - 11:52

Aardige week zo te lezen
Ik hoop dat je kleine ongelukje meevalt
Hier alles oke
Stort me op de hobby
Nieuwe techniekjes uit proberen
Erg leuk

Reply

Laat een reactie achter