Weekoverzicht: We zijn begonnen!

door Linda

De week begon niet zo prettig, Julia moest thuis blijven van school. Hoe dat precies kwam lees je in dit nieuwe weekoverzicht. Ook gingen we van start met de verbouwing, bakte ik lekkere Pasen cupcakes voor een andere blogger en kwam mijn sieraden review online. Maar je leest natuurlijk nog veel meer in dit weekoverzicht!

Zaterdag

Samen met Julia ging ik ’s ochtends even boodschappen halen met Julia. Voor een gastblog, bij iemand anders op zijn blog, zou ik een recept schrijven. Daar had ik nog wat ingrediënten voor nodig. Dus die gingen we samen even halen. Daarna gingen we samen aan de slag in de keuken om de Pasen cupcakes te bakken. En wat zijn ze goed gelukt he?

De kinderen gingen met de overige cupcakes aan de slag en versierden ze met leuke suikerbeestjes die nog in de la had liggen (van de Action).

De rest van de middag schreef ik aan het blog en toen deze klaar was verstuurde ik hem en de foto’s.

Zondag

Vanmorgen begonnen we met knutselen. We maakten een paaskrans en Julia vond het zo leuk dat ze nog meer wilde knutselen. Binnenkort komen deze ook hier op het blog. Na het knutselen vertrokken we naar het buiten feestje van ons nichtje. Dat was erg gezellig, al was er uiteraard niet veel visite.

Na de lunch ging ik aan de slag met wat spullen op Marktplaats te zetten, de schutting moet eruit dus die ging er ook op (en was dezelfde dag nog verkocht!). Daarna zochten we de duinen weer op en hebben we een heerlijk rondje gelopen.

Maandag en dinsdag

Maandagochtend bracht ik Julia naar school. Maar op het schoolplein zei ze tegen de juf dat ze een beetje een zere keel had, en hop we konden weer naar huis. Ik werkte thuis en Julia vermaakte zich met een werkje en een filmpje. Ook dinsdag werkte ik maar thuis, voor de zekerheid, want Julia had nu wel wat snot. Gelukkig kon ze zichzelf vermaken en kon ik werken. Tussendoor maakten we nog even een ommetje door de wijk. Even een frisse neus halen.

Woensdag

Wel lekker dat we vandaag geen haast hoefden te maken om naar school te gaan. De kinderen hadden goed geslapen, ook fijn. ’s Ochtends werd al op tijd de bodybak gebracht waarin we de stenen van de schuur kunnen doen. Morgen gaat Bas echt slopen en gaat het allemaal echt beginnen. Al is het wel al een beetje begonnen, ik heb een hoop kunnen verkopen, onder andere Guido zijn babykamer. Deze haalde ik vanmorgen helemaal leeg en vanmiddag haalden Bas en ik hem helemaal uit elkaar. Zaterdag wordt hij opgehaald. Zijn we weer een stapje verder.

Uiteraard gingen we ook nog stemmen en maakten we nog een ommetje door de wijk met de kinderen op de loopfiets. ’s Avonds ging mijn blog over het sieradenmerk Finaste online. Wat heb ik daar weer leuke reacties op gehad zeg! Zo leuk! Hier kun je hem terug lezen. Door die enthousiaste reacties heb ik ze om een kortingscode gevraagd. Met de code LINDA15 krijg je nu 15% korting op het hele assortiment, behalve de sale. Leuk he?!

Donderdag

Julia ging vandaag weer naar school en wat had ze er veel zin in! Guido ging bij mijn moeder spelen zodat ik weer naar kantoor kon. Daar had hij ook veel zin in. Ze gingen weer alle speeltuintjes in de buurt af, heerlijk vind hij dat! ’s Middags haalde mijn moeder Julia uit school zodat Bas aan de sloop van de schuur kon beginnen! En wat ging het vlot!

Vrijdag

Julia ging weer met veel plezier naar school. Vandaag zou ze haar rapport krijgen! Guido mocht weer naar de gastouder en had daar ook veel zin in. ’s Middags kwam Bas zijn moeder om op de kinderen te passen terwijl Bas weer aan de slag ging met slopen.

Hoe was jouw week? Heb je nog kunnen genieten van het zonnetje? De komende week gaan wij in ieder geval nog verder opruimen, alles in dozen doen en ‘verhuizen’. Het is ook de bedoeling om volgende week de knoop door te hakken over de keuken. Hopelijk zijn de tekeningen dan helemaal klaar en kunnen we gaan bestellen. Zouden jullie de tekening willen zien?

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter