Weekoverzicht: Niet helemaal mijn week maar, we krijgen onze vaccinatie!

door Linda

Het was een vreemde week. We zochten behang uit voor de woonkamer en kinderslaapkamers, ik had een uitvaart en we mochten bij het nieuwe huis van mijn zus binnen kijken. Kortom weer een bomvol weekoverzicht met ups en downs. Lees je mee?

Zaterdag

We bekijken met z’n allen de behangboeken die Bas op heeft gehaald en de kinderen kiezen een mooi behang voor hun kamers uit. Wij kunnen moeilijk kiezen tussen 2 behangprintjes, maar komen er uiteindelijk wel uit.

Daarna stappen we in de auto om bij het nieuwe huis van mijn zus te gaan kijken. We hadden een erg gezellige dag en kwamen aan het eind van de middag weer thuis. Kijk eens hoe mooi haar keuken is geworden:

Zondag

Er moest nog wat geklust worden vandaag. Het muurtje bij de keuken moest eruit, alvast ter voorbereiding voor als de hele keuken eruit gaat. Samen met Julia werd dat klusje snel geklaard. Bas kreeg van de kinderen ook nog 2 mooie zelfgemaakte Vaderdag cadeautjes: een insectenhotel van Guido en een mooi kikkervisje van Julia. Na de lunch ging ik met de kinderen naar mijn vader voor Vaderdag. Dat was ook erg gezellig! Daarna hebben de kinderen nog lekker in de tuin gespeeld en zaten wij met de Formule1 aan in onze veranda.

Maandag en dinsdag

Helaas blijkt één van onze bouwvakkers ziek. De andere gaat aan de slag met wat voorbereidingen, dinsdag besluit hij zelf verder te gaan met metselen. Het mag dan niet zo snel gaan zo zonder maatje, maar de muurtjes krijgen steeds meer vorm. Fijn! Tussen het werk door kwam Bas mijn op maandag ophalen omdat we allebei tegelijkertijd een afspraak voor een vaccinatie hadden. Dus de eerste hebben we in the pocket! Dinsdag kon ik thuiswerken zodat ik online bij de uitvaart van een vriendin kon zijn. Het was een trieste dag.

Woensdag

Het was vandaag mijn dag niet.. Op weg naar het zwembad had ik opeens een lekke band. Gelukkig waren Guido en ik op tijd van huis gegaan dus we zouden in ieder geval niet te laat komen. Tijdens Guido zijn zwemles bracht ik de fiets langs mijn buurman die toevallig fietsenmaker is. Kwam dat even goed uit! Hij was niet thuis, maar ik kon ’s avonds terug komen zei de buurvrouw. Ik pakte Bas zijn fiets en fietste nog even naar dorp voor een boodschap. Onderweg bedacht ik dat ik geen mondkapje bij me had. Neeeee! Gelukkig wonen mijn ouders om de hoek en kon ik er daar op weg naar dorp 1 ophalen. Boodschappen gedaan, snel weer naar het zwembad fietsen om Guido weer op te halen. Wat denk je.. vliegt mijn mondkapje uit m’n tas. Neee! Weer naar mijn ouders voor een nieuwe en door naar het zwembad. Ik besluit dat ik het de rest van de dag rustig aan ga doen 😉 ’s Middags lopen we met z’n drieën naar het zwembad voor Julia haar zwemles.

Tegen etenstijd zijn we weer terug en staat onze buurman voor de deur om mijn fiets op te halen. Wat een fijne vent zeg! En later is hij alweer terug met mijn fiets en een nieuwe band er omheen. Kan ik morgen gewoon naar mijn werk fietsen. Eind goed al goed.

Donderdag

Mijn moeder kwam vanmorgen aan met verse tomatensoep! Dat wordt smullen vanavond! We brachten samen Julia naar school waarna Guido met mijn moeder mee naar haar huis ging. Ze gingen naar de treinen kijken en tussen de middag aten ze lekkere pannenkoeken!

Ondertussen werd er thuis hard gewerkt met het metselen van de laatste lange muur. Gelukkig was de bouwvakker weer beter en konden ze vandaag echt meters maken!

Vrijdag

Vanmorgen vroeg stond de elektricien voor de deur om onze plannen door te spreken. Bas had alles al uitgetekend dus hij kon al snel aan de slag. Wat een fijne vent! Werkte snel en netjes en al snel zat het voorwerk er al in. Over 2 weken komt hij terug om het af te maken. We kregen ook te horen dat de man van de keuken aanstaande maandag langs komt om de keuken in te meten. Fijn om zo de week af te kunnen sluiten! Benieuwd hoe het volgende week weer gaat.

Dit weekend gaan we het behang bestellen dat we voor de woonkamer en de kinderkamers hebben uitgekozen en zondag is er Formule1 en ga ik even kijken of we nog naar het zwembad kunnen. Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

PS. Wil je nog meer weekoverzichten lezen? Bijvoorbeeld over de verbouwing? Dan kun je hier verder lezen.

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter